Calivita International

Calivita International

 АКО КАЧЕСТВОТО Е ВАЖНО, ТОГАВА  Calivita®  Е РЕШЕНИЕТО

Calivita International е международна компания с опит вече над 30 години в над 40 държави в производството и разпространението на биологично активни хранителни добавки, органична козметика, еко почистващи препарати, уреди за пречистване на водата и защита от електронния смог и други. През годините се научихме, че здравето, красотата и уелнеса изискват холистичен подход. Компанията присъства на българския пазар вече 22 години, през които провежда разнообразни инициативи, чиято цел е да предостави възможност на различни лица и фирми в сферата на здравето и красотата да се възползват от продуктите ни при преференциални условия. Цялостната грижа за здравето на съвременния човек е наш основен приоритет.

По време на непрекъснатото развитие на нашите продукти, ние в Calivita разчитаме на най-новите изследвания в областта на науката и технологиите. В процеса на производство, когато е технологично възможно, използваме естествени суровини; прилагаме и използваме активни растителни съставки от биоферми възможно най-често поради по-пълноценното им усвояване. Освен иновациите, базирани на най-новите научни резултати, ние използваме билки, които са доказали своята ефективност в традиционната медицина от векове. Нашите продукти са формулирани така, че да оказват синергичен (взаимно укрепващ) ефект вътре в тялото. Редица наши витамини и мултивитамини прилагат технология със забавено освобождаване, като така осигуряват на организма непрекъсната доза от правилните витамини и минерали. Продуктовата ни гама съдържа допълнителни, течни хранителни добавки, които са лесни и удобни за тези, за които таблетките или капсулите не са подходящо решение.

На опаковките на нашите продукти ще откриете сертификати на cGMP, USDA Organic, Европейското лого за органичен произход, FDA, Сертификат на Американската Служба за Опазване на околната (EPA или USEPA).

CaliVita International се стреми да предложи най-доброто на своите партньори:

  • Повече от 3000 опитни и всеотдайни специалисти по целия свят работят за да осигурят продукти, съобразени с най-последните медицински проучвания, разработки и тенденции.
  • Нашите продукти преминават през около 12 000 теста годишно, за да осигурят предлагането на пазара на над 500 съставки в чист вид и от най-добро качество.
  • Ние предлагаме иновативни продукти и отговаряме на най -високите стандарти за качество повече от 30 години.
  • Широка гама от продукти, включващи подпомагане на отслабването, храносмилането, имунната система и сърдечно-съдовата система, подобрители на паметта и настроението, укрепващи стави и кости, продукти за красота и здраве за мъже и жени, за да започнат да живеят с подобрено качество на живот още днес!

Осигуряваме Ви достъп до цени на едро без да заплащате надценки свързани с дистрибуция и реклама. Всички членове на АМК могат да приложат в практиката си:

  • Пълната гама от над 120 продукта, включваща витамини, мултивитамини, минерали, антиоксиданти, билки, пробиотици, имуностимуланти; органична козметика; еко почистващи препарати; уреди за пречистване на водата, за защита от електронния смог, здравна литература.
  • Безплатни лекарски консултации с нашите лекари по график:
    • д-р Екатерина Бърлиева, педиатър и кардиолог- любим лекар за 2020 г.
    • д-р Катица Заковска, специалист за изследване на жива капка кръв с тъмнополев микроскоп, с над 10 годишен стаж в спешната помощ

За достъп до складови цени (с 30% отстъпка) за членове на АМК последвайте линка: http://calivita.bg/tu/amk-shop

В днешно време приемът на витамини, билкови екстракти и други хранителни добавки е абсолютно приета и призната практика, особено в бюти индустрията. Ето и някои конкретни направления и продукти:

Почистване, акне: Chelated Zinc, Power Mins, AC- zymes Plus, Liquid Chlorophyll, Green care, Easy Time, Pure Inulin

Тен: Beta carotene, Vitamin E, Beauty Formula

Хидратация: Oxy Max, Omega 3, Aquarion Water Ionizer and Filter

Стягане: Beauty Formula, #GlamUp

Капиляри: C- pluS, C 300 Plus, Vein care, Vein Protex

Възрастови: New Life, Menopausal, Evening Primrose Oil, Vital woman, Vital Man

Стареене: CoQ10, Resveratrol, ProSelenium, Anti- aging cream

Лющене на кожата: qProtect, Liver Aid

Херпес, лишей, гъбички: Oregano oil, Liquid Chlorophyll, Paraprotex, L-lysine, EveryMoment

Алергии: Organic Noni, CaliGreen

Възпаление: Stress Management, Mega Zink, Virago

Стрии, отслабване: Shake One Pure, Burn One, Hand & Body lotion, OrganiCare серия, Slim Formula

Изберете CaliVita, за да постигате по-добри и бързи резултати с вашите клиенти и да осигурите допълнителни приходи за бизнеса си!

тел.: 0700 194 94

Официално представителство: София, бул. Витоша 164

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]