Членове

Стела Георгиева

Стела Георгиева е медицински козметик, завършила е в МК „Йорданка Филаретова„ към МУ – София.

От началото на октомври месец 2019 година отваря кабинет по медицинска козметика в град Добрич. Идеята й е да предлага висококачествени услуги и в по-малките градове извън столицата.

Основно нещо, на което държи в практиката си е да познава в детайли състава и действието на козметичните продукти, с които работи и препоръчва за домашна грижа.

Вярва, че без правилни съвети за грижа за кожата у дома няма как да се постигнат добри резултати.

Десислава Авджиева

Десислава Авджиева е професионалист, който се отличава с разнообразни познания в сферата на маркетинг, ПР, реклама, продажби и бранд идентичност.

През 2008 г. създава рекламната агенция Alternative Advertising, която управлява и до настоящия момент.

Освен професионалист в областта си, проявява високо чувство за отговорност чрез участие в социални проекти, които реализира посредством международната неправителствена организация JCI (Junior Chamber International), както и като доброволец във Фондация „Въздигане“.

В момента освен управител на агенция Alternative, е ментор на жени предприемачи и води предаване за „Успешни жени в България“.

Валерия Цимбал – експерт физиогномист

Завършила е обучение по този вид психофизиологичен метод в „Обединен Физиогномичен Център“ г. Киев, Украина.

Основателка е на проект – „Физиогномика България“.

Физиогномиката изучава връзката между характера на човека и физиологията на лицето му.

Предлага редица услуги: мастърклас обучения по физиогномика, индивидуално физиогномично консултиране; корпоративно консултиране; одит и подбор на персонал; корпоративни обучения за мениджъри и администратори, собственици на бизнеси, HR-специалисти, и др.

Катерина Георгиева Хвалева

Катерина Георгиева Хвалева, 32г – родена съм в Гоце Делчев на 18.05.1987г. (и един ангел се грижи тук да е възможно най-слънчевата прогноза за времето). Такива са и клиентите ми – слънчеви, подарили си тяхното време за релакс и процедури за разкрасяване в студио за красота „Dream“.

Някои от тях вече 10 години!

Услугите, които предлагам са:

Пилинги, хидратираща терапия, лифтинг терапия, почистваща терапия, подхранваща терапия, детоксикираща терапия, епилация, микронидлинг, биоревитализиращ пилинг и грим.

В студиото си партнирам с фризьор.

Естетичен център KA beauty

Естетичен център KA beauty разполага с най-модерна апаратура, за да се погрижи за вашата красота, комфорт и успешни резултати.

Предлагаме изключително разнообразни процедури за лице и тяло – третиране на целулит, лазерна епилация, подмладяване на кожата, лифтинг терапии, третиране на околоочен контур, кислородни терапии, воднодермабразио, микродермабразио, безиглена мезотерапия, почистване на лице, масажи, маникюр, педикюр и др.

Кажете вашата нужда или проблем и заедно ще намерим решение за него.

Люси Киркорова

Опит: От 1998 год. до сега Център за Красота – „Онина“ Сливен

През 1998 г. завършва курс по козметика с отличен резултат. Веднага започва практиката си в първия частен козметичен център за красота Онина в Сливен

С течение на годините практиката й се развива, като посещава множество семинари и обучителни курсове по иновации в практиката на съвременната козметика в България и други страни. Притежава свидетелство за майстор козметик.

Тя работи със световни марки в козметичната индустрия и ежедневно разширява практиката си.

Нейната страст са машинните козметични методи и anti-age програми. Тя прилага индивидуален подход към своите клиенти за създаване на индивидуални подмладяващи програми. Тази година / 2019 / открива голям козметичен център в Сливен, оборудван с най-модерното и най-високо ниво апаратура. В козметичния център работят трима терапевти под наблюдението на г-жа Киркорова и дерматолог

Образование – Майсторска степен – България
Езици – Английски

Лиляна Гергицова

Холистичен козметик към биокозметично студио за здраве и красота Денис(гр. София, ж.к. Гоце Делчев, бл. 22)

Преди повече от 4 години поех по нов път в професионалното си развитие, свързан с холистично здраве, терапии и грижа за кожата.

Работя с бахова терапия и съчетавам ароматерапевтични масажни техники и индивидуални комбинации от цветята на д-р Бах за цялостно въздействие върху кожа, психика, емоции, тяло. Подходът ми е строго индивидуален – взаимствам принципи от традиционната китайска медицина чрез връзка между състояние на кожа и други органови системи.

Работя с биокозметика и естествени продукти и изготвям индивидуални комплекти за домашна грижа спрямо спецификите на кожата.

Непрекъснато продължавам да се развивам и вярвам, че мога да съчетавам и изявавам най-доброто от себе си за една основна цел – мисията за здравето, красотата и благополучието чрез индивидуален и холистичен подход към всеки клиент.


FitsysУебдизайн, изработка и поддръжка на онлайн магазини, уебсайтове и онлайн проекти