Членове

Стела Георгиева

Стела Георгиева е медицински козметик, завършила е в МК „Йорданка Филаретова„ към МУ – София.

От началото на октомври месец 2019 година отваря кабинет по медицинска козметика в град Добрич. Идеята й е да предлага висококачествени услуги и в по-малките градове извън столицата.

Основно нещо, на което държи в практиката си е да познава в детайли състава и действието на козметичните продукти, с които работи и препоръчва за домашна грижа.

Вярва, че без правилни съвети за грижа за кожата у дома няма как да се постигнат добри резултати.

Десислава Авджиева

Десислава Авджиева е професионалист, който се отличава с разнообразни познания в сферата на маркетинг, ПР, реклама, продажби и бранд идентичност.

През 2008 г. създава рекламната агенция Alternative Advertising, която управлява и до настоящия момент.

Освен професионалист в областта си, проявява високо чувство за отговорност чрез участие в социални проекти, които реализира посредством международната неправителствена организация JCI (Junior Chamber International), както и като доброволец във Фондация „Въздигане“.

В момента освен управител на агенция Alternative, е ментор на жени предприемачи и води предаване за „Успешни жени в България“.

Валерия Цимбал – експерт физиогномист

Завършила е обучение по този вид психофизиологичен метод в „Обединен Физиогномичен Център“ г. Киев, Украина.

Основателка е на проект – „Физиогномика България“.

Физиогномиката изучава връзката между характера на човека и физиологията на лицето му.

Предлага редица услуги: мастърклас обучения по физиогномика, индивидуално физиогномично консултиране; корпоративно консултиране; одит и подбор на персонал; корпоративни обучения за мениджъри и администратори, собственици на бизнеси, HR-специалисти, и др.

Катерина Георгиева Хвалева

Катерина Георгиева Хвалева, 32г – родена съм в Гоце Делчев на 18.05.1987г. (и един ангел се грижи тук да е възможно най-слънчевата прогноза за времето). Такива са и клиентите ми – слънчеви, подарили си тяхното време за релакс и процедури за разкрасяване в студио за красота „Dream“.

Някои от тях вече 10 години!

Услугите, които предлагам са:

Пилинги, хидратираща терапия, лифтинг терапия, почистваща терапия, подхранваща терапия, детоксикираща терапия, епилация, микронидлинг, биоревитализиращ пилинг и грим.

В студиото си партнирам с фризьор.

Естетичен център KA beauty

Естетичен център KA beauty разполага с най-модерна апаратура, за да се погрижи за вашата красота, комфорт и успешни резултати.

Предлагаме изключително разнообразни процедури за лице и тяло – третиране на целулит, лазерна епилация, подмладяване на кожата, лифтинг терапии, третиране на околоочен контур, кислородни терапии, воднодермабразио, микродермабразио, безиглена мезотерапия, почистване на лице, масажи, маникюр, педикюр и др.

Кажете вашата нужда или проблем и заедно ще намерим решение за него.


FitsysУебдизайн, изработка и поддръжка на онлайн магазини, уебсайтове и онлайн проекти