Членове

Стела Георгиева

Стела Георгиева е медицински козметик, завършила е в МК „Йорданка Филаретова„ към МУ – София.

От началото на октомври месец 2019 година отваря кабинет по медицинска козметика в град Добрич. Идеята й е да предлага висококачествени услуги и в по-малките градове извън столицата.

Основно нещо, на което държи в практиката си е да познава в детайли състава и действието на козметичните продукти, с които работи и препоръчва за домашна грижа.

Вярва, че без правилни съвети за грижа за кожата у дома няма как да се постигнат добри резултати.

Десислава Авджиева

Десислава Авджиева е професионалист, който се отличава с разнообразни познания в сферата на маркетинг, ПР, реклама, продажби и бранд идентичност.

През 2008 г. създава рекламната агенция Alternative Advertising, която управлява и до настоящия момент.

Освен професионалист в областта си, проявява високо чувство за отговорност чрез участие в социални проекти, които реализира посредством международната неправителствена организация JCI (Junior Chamber International), както и като доброволец във Фондация „Въздигане“.

В момента освен управител на агенция Alternative, е ментор на жени предприемачи и води предаване за „Успешни жени в България“.

Валерия Цимбал – експерт физиогномист

Завършила е обучение по този вид психофизиологичен метод в „Обединен Физиогномичен Център“ г. Киев, Украина.

Основателка е на проект – „Физиогномика България“.

Физиогномиката изучава връзката между характера на човека и физиологията на лицето му.

Предлага редица услуги: мастърклас обучения по физиогномика, индивидуално физиогномично консултиране; корпоративно консултиране; одит и подбор на персонал; корпоративни обучения за мениджъри и администратори, собственици на бизнеси, HR-специалисти, и др.


FitsysУебдизайн, изработка и поддръжка на онлайн магазини, уебсайтове и онлайн проекти