ИННОДЕРМ МЕДИКЪЛ ЕООД

ИННОДЕРМ МЕДИКЪЛ ЕООД е официален представитен за марките Forlle’d и PH Formula на българския пазар

МЕТОДЪТ FORLLE’D

ИННОДЕРМ МЕДИКЪЛ ЕООД

„Научната лаборатория на Forlle’d е винаги в крак с новите методи за подмладяване и възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво.”

Нахоми Йошида
Генерален директор

Продуктите на Forlle’d са предназначени за комплексен подход за забавяне стареенето на кожата, предотвратявайки както естественото така и фотостареенето. Комплексът от уникални нискомолекулярни активни съставки ефективно действа в епидермиса и кожната дерма, като забавя стареенето по пет важни направления.

Регенерация на дермата и кожно възстановяване

Продуктите на Forlle’d съдържат изключителна комбинация от нискомолекулна хиалуронова киселина и йонизирани едно- и двувалентни минерали. Комбинация като тази, увеличава способността на клетките за задържат влагата и подобрява клетъчната профилерация, като по този начин значително подобрява качеството на кожата, вяъзстановява структурата и стимулира обновяването на клетките на дермално ниво. Продуктите на Forlle’d имат висока степен на съвместимост с натуралните клетръчни компоненти на кожата, активират дейността на фибробластовете и стимулират синтеза на нови колагенови и еластинови влакна.

Интензивно вътрешно овлажняване и физиологична биостимулация

Учените на Forlle’d разработиха нискомолекулна хиалуронова киселина в уникален размер, позволяваща на молекулите и да достигат безпрепятствено дермалното ниво и да стабилизират междуклетъчното пространство като интензивно засища кожата с влага и предотвратява обезводняването, стимулира синтеза на колаген и еластин, намалява вътреклетъчното налягане и оказва антиоксидантна защита. В допълнение на това, хиалуроновата киселина на Forlle’d в съединение с йонизирани минерали осъществява транспорт на други активни съставки в дълбоките слоеве на кожата.

Детоксикация и защита от свободни радикали

Учените на Forlle’d разработиха нискомолекулна платина, която е способна да се противопостави на всички форми на активния кислород и да контролира механизмите на фотостареене, значително увеличава антиоксидантната защита на кожата и намалявайки увреждането на клетките, предизвикано от действието на свободните радикали и понижаването на клетъчната активност. Йонизираната платина стимулира активните колебания на фибробластите. По такъв начин, продуктите на основата на йонизирана платина, притежават невероятно детоксикиращо действие и намаляват хиперпигментацията от различен произход. Също така способстват за по-активния синтез и правилната организация на структурните белези на кожата.

Възстановяване на липидния слой и защита на кожата

Продуктите на Forlle’d съдържат патентовани нискомолекулярни серамиди от трети тип, които притежават максимална съвместимост с естествените човешки кожни компоненти. Серамидите образуват непроницаема бариера, която предотвратява загубата на влага. По този начин, продуктите на Forlle’d възстановяват естествения защитен липиден слой и увеличават защитните свойства на кожата, като поддържат водния и баланс.

Регулиране на водния баланс

Учените на Forlle’d предложиха нов подход в поддръжката на минералния баланс на кожата, който е необходим за нормалното функциониране на кожните клетки. Уникалната нискомолекулна хиалуронова киселина в продуктите на Forlle’d, съединена с най-важните едно- и двувалентни минерали (калций, цинк, магнезии, желязо и др.) ги транспортира до дълбоките кожни слоеве и запълва дефицита на минерали в кожата.

pHformula

ИННОДЕРМ МЕДИКЪЛ ЕООД pHformula  e първата  фармацевтична лечебно-козметична серия , резултат от иновативното сътрудничество между козметични и медицински разработки. Създадена като дерматологична система за обновяване на кожната структура – повърхностно и в дълбочина, pHformula успешно третира  кожни проблеми като акне, розацея, хиперпигментация и преждевременно остаряване.

Всички разработки  са основани на последните технологии в козметичната и естетична медицина  и нямат аналог на професионалния пазар. Системата е с най-високо съдържание на активни съставки и дава отлична възможност за успешно лечение и постигане  на оптимални резултати.

Базирана на последните научни изследвания в областта на козметичната и естетична медицина,  системата pHformula съдържа 7 механизма за цялостно обновяване на кожата, чрез прецизен подбор на :

  1. Естеството на киселините
  2. Свойствата на киселините
  3. Силата  на реакция
  4. pH съдържание
  5. PkA съдържание
  6. Максимална пенетрация и въздействие без предизвикване на травми и кожни раздразнения
  7. Биосъвместимост  и деликатна „проводимост”  чрез  уникалната система PH-DVCтм.

pHformula активно провокира  клетъчната регенерация в различни слоеве на кожата и се утвърждава като най-прогресивната система за обновяване на кожната структура без хирургическа намеса.