Инициатива на АМК в подкрепа на организации в бранша при реорганизация на своя бизнес модел

Инициатива на АМК в подкрепа на организации в бранша при реорганизация на своя бизнес модел

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ,

Извънредното положение, което се въведе в страната, вече се отразява пагубно върху голяма част от представителите на нашия бизнес. От началото на кризата с разпространението на КВ инфекцията у нас, представителите на сектор „Козметични услуги” търпят сериозни загуби в дейността си.

В тези форсмажорни обстоятелства, в които сме поставени, трябва да вземем толкова решения, колкото обикновено вземаме за месеци и дори години. Това е моментът, в който трябва да се запитаме, колко голям искаме да остане бизнесът ни и дали е необходимо да се извърши реорганизация на дейността, така че загубите в краткострочен план да бъдат превърнати в ползи в дългосрочен.

В тази връзка за всички онези от вас, които възнамеряват да направят цялостна или частична реорганизация на своя бизнес и да се откажат от дейности, свързани с ползването на определено оборудване и апаратура, Асоциацията на медицинските козметици (АМК) ще предостави секция в официалния си сайт за пласиране на използвана апаратура и специфично оборудване, в която ще се анонсира продажбата на такъв вид оборудване. Платформата ще съдържа подробна информация, свързана с обекта на продажба, фирмата-продавач, доставчика на оборудването, цена, време на експлоатация и други необходими параметри. Така, вярваме, че можем да си бъдем взаимно полезни.  Като посредник при извършване на покупо-продажбата, АМК ще задържи 5% от стойността на обекта, обявен за продажба. Средствата ще бъдат ползвани за реализирането на дейности на асоциацията.

Силно се надяваме да излезем от ситуацията по-мотивирани и възприемащи ситуацията като възможност за преосмисляне и шанс за ново по-добро начало, ръководейки се от основното правило за успех във всеки бизнес: място имат тези, които дават добавена стойност и имат специално отношение към клиентите си.

За повече информация, моля пишете на amkassociation@gmail.com или се обадете на 0888 06 07 08.


Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]