Ирена Пандурска

Ирена Пандурска

Ирена Пандурска е собственик на марката DERMACODE by I.Pandourska – френска професионална козметика за лице, адаптирана за дерматолози и козметици. Дейността на марката е съсредоточена върху разработката на серуми, филъри и флуиди.

Продуктите на DERMACODE by I.Pandourska са подходящи за активиране ръчно и механично с ултразвук, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, фриматор, четков пилинг и др. Те предоставят неограничени възможности за съчетаване на продуктите и за удовлетворяване и на най-високите изисквания на професионалистите в сферата на красотата.

DERMACODE by I.Pandourska се е специализирала в широк спектър от овлажнители и серуми, формулирани с помощта на най-съвременните френски технологии и съставки. Подобни системи от емулсии могат да помогнат за правилното възстановяване на кожата, за нейното лечение, дълбоко хидратиране и подмладяване.

DERMACODE by I.Pandourska организира и професионално козметично обучение за козметици, дерматолози, масажисти, фейс-йога инструктори. Макар и още млада, марката има своите почитатели не само в България, но и в Европа и на други континенти.

В мисията на DERMACODE by I.Pandourska – иновациите в козметиката за грижа за кожата – е заложена една мечта. Мечтата на Ирена Пандурска да помага със своята козметика на хиляди жени да облагородяват чертите на своето лице и да вървят по своя път с финес. Както тя самата го прави.

Канали за комуникация с бранда

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]