Медицински Център Качествен Живот

Медицински Център Качествен Живот

Медицински Център Качествен Живот е гостоприемен дом за холистично здраве, в който се изповядва максимата, че всеки човек има право да е здрав. Модерният ни център  предлага услуги в 3 основни направления, които са събрали в себе си основните „съставки“ за здравословен и пълноценен живот.

ДИАГНОСТИКИ

Центърът разполага както с класически, така и с иновативни методи за диагностика в партньорство с доказани професионалисти.

Един от най-популярните ни диагностични методи е изследването на жива капка кръв под тъмнополев микроскоп, което може да даде цялостна качествена оценка за здравословното състояние на човека.

ТЕРАПИИ

Центърът предлага разнообразни терапевтични услуги, както от класическия здравен сектор, така и от холистичната медицина, насочени към здравето на съвременния човек.

Наши специалисти биха могли да изготвят хранителна терапия, здравен коучинг или да изготвят диетологични програми за по-добро здраве и дълголетие.

ТРЕНИНГИ

Центърът провежда разнообразни обучения, семинари и тренинги, ориентирани към физическото и душевно здраве и баланс.

Част от тях включват кинезиологични техники, активиране на ДНК, техники за емоционална свобода и други.

Ние в Медицински Център Качествен Живот работим с най-добрите в бранша. Партнираме си с други бизнеси в сферата на уелнеса и красотата, за да осигурим най- ефективния подход в грижата за клиента.

www.qlife.bg

0878941010

manager@qlife.bg

София, бул. Витоша 164

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]