Двудневен билет за 5-6 октомври 2021 г.

Международна бюти конференция 2021 ще се проведе в България

СВЕТОВНИ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ БЮТИ ИНДУСТРИЯТА ЩЕ СПОДЕЛЯТ ОПИТ И ИДЕИ ПО ВРЕМЕ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА

На 5-ти и 6-ти октомврив Пловдив, в хотел Империал, ще се проведе Международна бюти конференция 2021, организирана от Асоциацията на медицинските козметици в България.

Международна бюти конференция 2021 представлява двудневно хибридно събитие, което позволява както присъствие на живо, така и възможност за отдалечено включване, благодарение на онлайн излъчване.

Конференцията събира редица специалисти от бюти индустрията, с цел всички професионалисти от България и Балканските страни, развиващи се в сферата на здравето и красотата, да бъдат по-информирани, по-квалифицирани и по-конкурентноспособни.

Лектори по време на конференцията ще бъдат някои от най-видните експерти в своята област, сред които са и световнопризнатите – професор Пиер Антонио Бачи и Антъни Уитакър.

Професор Бачи е член на италианския съвет на медицинските лекари и хирурзи в AREZZO от 1976 г. до днес. Той има специален опит в диагностиката и различните лечения за клинични и естетични промени на венозно-лимфатични заболявания на долни крайници, с помощта на лазер и различни методики за пластична и козметична хирургия на краката, седалището и лицето, както и при козметична дерматология. Смятан е за пионер и експерт в минимално инвазивната козметична хирургия на лицето с хирургически нишки, в амбулаторна флебология, в регенеративна медицина и в естетични патологии на мастната тъкан. Отличен като един от най-видните и доказани специалисти в областта на пластична хирургия и естетична медицина, професор Пиер Антонио Бачи получава множество признания и награди.

Повече за професор Пиер Антонио Бачи вижте тук.

Антъни Уитакър е най-добрия педагог и мотиватор, със световна слава, базирана на повече от 30 години опит в бюти индустрията. Той е международно признат като талантлив, многократно награждаван стилист, превърнал се в педагог, мотиватор, бизнес треньор и бестселър автор. Уитакър е изградил глобална репутация на страстен и вдъхновяващ обучител, който е предал знанията си за управление, финансови средства, маркетинг, изграждане на екип и търговия на дребно на повече от четвърт милион бюти терапевти и фризьори в над 40 държави. Понастоящем е признат и високо уважаван в световен мащаб като една от водещите светлини в индустрията.

Повече за Антъни Уитакър вижте тук.

Конференцията е предназначена за всички, които работят и се развиват в сферата на бюти индустрията: терапевти, козметици, дерматолози, фризьори, маникюристи, собственици и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално обучение, производители, доставчици, дистрибутори и други.

Повече за конференцията вижте тук.

Организаторите на събитието са се погрижили да предложат разнообразна програма, която включва: лекции, демонстрации, възможност за размяна на контакти, презентации и уъркшоп класове, представени от доказани международни специалисти и брандове в бюти индустрията и областта на пластичната, и естетична медицина. А след тази богата на нови знания и умения програма, присъстващите ще се забавляват заедно на Гала вечеря, ще имат възможност да релаксират в Уелнес зоната на хотела и да се разходят из магичен Пловдив.

По време на Международна бюти конференция 2021, всички участници ще разберат повече за постиженията и иновациите, засягащи теми като: грижата за лицето и тялото, лечение на целулита, антиейджинг процедури и много други. Демонстрациите на живо ще позволят на всеки присъстващ да тества индивидуално най-иновативните процедури, уреди и продукти.

Благодарение на мащабността на събитието, участниците ще имат възможност да изградят полезни връзки и бизнес партньорства не само в България, но и в страните – Румъния, Турция, Гърция, Македония, Сърбия и други. С помощта на мобилното приложение, в което ще бъде добавена конференцията, участниците ще могат да се включат в различни виртуални дискусии, както по време на самото събитие, така и след него. Освен това ще могат да обменят идеи и опит по актуалните проблеми и предизвикателства в бранша с други терапевти.

Повече за програмата вижте тук.

За участие в конференцията и повече информация вижте тук.