Билет за 27.02.2024

МЕЖДУНАРОДНА БЮТИ КОНФЕРЕНЦИЯ 2024

ВАЖНО!

Скъпи приятели, колеги и партньори,

Искаме да ви съобщим една важна НОВИНА!

Ценим времето на всички в бранша и поради насищането със събития, насочени към бюти индустрията в същия период, решихме да отменим Международна бюти конференция 2024, която планирахме да се проведе на 27 и 28 февруари.

Искрено благодарим на всички, които през последните две години оказаха своята подкрепа на събитието и повярваха в нас. За нашия екип беше истинска чест да създадем нови партньорства и приятелства с бизнеси, светила в сферата на бюти бранша и колеги от цялата страна.

НО! Това не е всичко от нас Именно, тази подкрепа ни вдъхнови да създадем нов за Асоциацията ни формат.

Искаме официално да обявим едно много стойностно събитие, което ни предстои, а именно – Първи национален конгрес на Асоциацията на медицинските козметици, който ще се проведе на 1 ноември 2024 година. По време на събитието колеги от бранша ще споделят случаи от своя практика и ще предадат знанията си, свързани със здравословната и естетична медицина.

Също така каним всички колеги и партньори на още 2 много стойностно предстоящи събития, които подкрепяме:

“Развий своя екип”, ще се проведе на 25 февруари в Гранд Хотел Милениум София с невероятния мотиватор и специалист – Антъни Уитакър.

Дерматокозметичен симпозиум Beauty Woman 30 и 31 март 2024, който ще се проведе в Гранд Хотел Милениум София и по време на него ще може да видите част от нашите лектори

Моля всеки, който е закупил билет за Международна бюти конференция 2024 да се свърже с нас за възстановяване на сумата 0888 060 708

Очаквайте скоро още новини от АМК!

Развий своя екип: Антъни Уитакър


Третото издание на Международната бюти конференцията 2024 ще се проведе на 27 и 28 февруари 2024 година. Домакин на събитието и през идната година ще бъде Гранд хотел Милениум София. Събитието отново залага на богата и разнообразна програма, която включва лекции с международни специалисти от сферата на здравето и красотата, бюти изложение и възможност за създаване на полезни бизнес партньорства.

Организаторите на Международна бюти конференция 2024 са Асоциацията на медицинските козметици – АМК и Алтърнатив Адвъртайзинг. Всички членове на Асоциацията са професионалисти, развиващи се в бюти сектора. Като такива, те са вдъхновени за трета година да предложат на своите колеги, събитие, което да надгради знанията и уменията им, да им даде възможност за осъществяване на ценни бизнес контакти и тестване на разнообразни процедури, апаратура и продукти.

За кого е предназначена Международна бюти конференция 2024?

Конференцията е насочена към специалисти, работещи в сферата на здравето и красотата: терапевти, козметици, дерматолози, фризьори, маникюристи, собственици и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално обучение, производители, доставчици, дистрибутори и други.

Защо да посетите Международна бюти конференция 2024?

  • И през 2024 сме подготвили богата програма с лекции, демонстрации, презентации. За тяхното представяне сме поканили водещи международни експерти и брандове в областта на бюти индустрията.
  • Само на това събитие ще имате възможност да получите много нови ценни знания от световноизвестни специалисти, в своята област.
  • Сред фирмите-изложители ще са и едни от най-големите лидери в дистрибуцията на иновативни, световни марки в областта на дерматологията и естетичната медицина
  • В експо зоната ще видите демонстрации на живо и ще тествате индивидуално най-модерните процедури и уреди.
  • Ще можете да създадете полезни бизнес партньорства с различни дистрибутори, производители, доставчици и колеги от бюти сектора и други бизнеси, които може да ви бъдат полезни.
  • Ще имате възможност да обмените идеи и да обсъдите актуални проблеми в бранша с други терапевти.
  • Ще се информирате за най-новите тенденции в сферата на здраве и красотата.

Програмата вижте тук.

Билети може да закупите тук.

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]