МОТИВАЦИОННА СЕДМИЦА ЗА SHINE ON ГОДИНА!

МОТИВАЦИОННА СЕДМИЦА ЗА SHINE ON ГОДИНА!

За старт на годината с нашите колеги от Calivita планираме провеждане на един професионален тренинг, който считаме, че би бил от полза за всеки, който се занимава с бизнес и се интересува как да изгради успешен екип, и съответно да подобри продажбите от дейността, с която се занимава професионално.

“Мотивационна седмица за Shine On година” ще се проведе всеки ден от 17 до 20 януари, между 8:00 и 10:00 часа в платформата ZOOM.

В сесиите лекторът Лора Чакърдъкова от SBR Consulting ще сподели практически съвети за успешното развитие на бизнес в сферата на здравето и красотата; управление на екипи и постигане на клиентска удовлетвореност, като цялата информация и знание могат да бъдат приложени в ежедневието и личния живот на всеки участник.

През тези четири дни ще разберете и научите:

 • Как да поемете контрол.
 • Как да разбирате клиента.
 • Как да управлявате разговора.
 • Как да финализирате успешно срещата.

За компанията:

SBR Сonsulting е дъщерна компания на Американската Southwestern Company, създадена през далечната 1855 г. През 1968 компанията стартира своята търговска дивизия, която и до ден-днешен оперира по един и същи начин – продавайки образователни продукти на американските семейства директно в техните домове или – от врата на врата. Не е типично за най-старата компания за директни продажби в САЩ да има най-добрите си обороти в продажбите през 2022, но всичко това е реалност и става възможно чрез визията и търговските системи на компанията.

През 2002г. търговски директори на Southwestern създават дъщерната SBR Consulting, която систематизира всички знания и методологии за успех в продажбите и започва да консултира бизнес клиентите си как екипите и търговските им лидери да бъдат по-ефективни и да генерират по-добри обороти и печалби. Част от техните над 800 клиента в световен мащаб са Google, Facebook, TikTok, EY и много други.

За лектора:

Лора Чакърдъкова започва работа със Southwestern като студентка през 2010 г., продавайки образователни продукти от врата на врата в САЩ. Тя бързо прилага наученото и става най-добър търговец за българската група и влиза в топ 10% на компанията. Бързо усвоява и търговския мениджмънт като за 8-те години в които е работила с компанията лично интервюира, привлича, обучава и ръководи над 100 търговци, които генерират 450 000 лв. оборот на сезон.

След раждането на първото си дете преустановява работата си в САЩ, за да се присъедини по-късно към дъщерната SBR Consulting и да приложи всичко научено на практика. Има бърз старт като води множество семинари, индивидуални и групови коучинг програми и създава търговски инструменти.

 • Цена на курса: 100 лв.
 • Цена за членове на АМК: 80 лв.

* при 10 записали се членове на АМК, лекторката ще използва примери от вашата област и специализация

Записването става чрез превеждане сумата по банков път.

НАШИТЕ ДАННИ ЗА ПРЕВОД СА :

 • Асоциация на медицинските козметици- АМК            
 • МОЛ Тяна Пресолска                     
 • BG02FINV91501217087220
 • BGN    Първа Инвестиционна Банка      
 • FINVBGSF
 • ОСНОВАНИЕ: Курс SHINE ON и вашият имейл

За въпроси: +359 877 11 87 33

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]