Software за управление на Салони

Software за управление на Салони

За да управляваш успешен бизнес в сферата на красотата, трябва да имаш доверен партньор под формата на software.

„Наличието на дадени инструменти и функционалности не е достатъчно. Те трябва да са завършени и да пестят време. Трябва да са бързи, да работят без грешка и да са лесни за употреба.“

Software за управление на Салониfitsys притежава всичко което ви е нужно да управлявате вашия бизнес и клиенти в една система. Всеки един от вашите служители има профил със съответните права и ограничения.

Онлайн резервации

Добавете опция за резервации към вашия сайт и започнете да приемате онлайн резервации 24/7, а не само по телефона. Приемайте онлайн плащания чрез интеграция на fitsys с доставчици на платежни услуги, а парите ще пристигат директно във вашата сметка, без посредници.

Продажба на стоки

Основната дейност за всяко студио е продажба на услуги, но знаем, че всеки има и инвентар от продукти. fitsys предлага пълен набор от инструменти за продажба на продукти, управление на склад с доставчици и генериране на поръчки.

Управление на персонал

Управление работното време на персонала. Гъвкава система за изчисляване комисионни на служителите от извършване на услуги, продажба на стоки и рефериране на нови клиенти.

Консумативи

Автоматично изтегляне на консумативи от склада при извършване на процедури и възможност за последваща корекция. Видимост за най-рентабилната услуга, себестойност на услугите и разход на консумативите.

Инструменти за задържане на клиенти

Промоционални оферти ще ви донесат нови клиенти, но успехът идва само, ако успеете да накарате клиентите да се връщат отново и отново.

Лоялност

Системата предлага програма за лоялност която вие конфигурирате за минути. Всеки клиент трупа точки, които могат да се използват за закупуване на продукти и услуги.

Персонални остъпки

Може да конфигурирате типове клиенти и да им задавате персонални отстъпки по услуги или групи услуги. Клиента винаги ще получава отстъпка независимо кой го обслужва.

А членовете на АМК получават 1 месец безплатен, така спестявате 180лв.

Не губете време, заявете Вашата консултация и демонстрация на

https://www.fitsys.com/demo/

с промокод: АМК2020

Вижте повече за продукта ТУК и ТУК.

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]