Станислава Павлова

Станислава Павлова

Станислава Павлова е основател на SHIMANI Smart Skincare: луксозна българска козметика.

Завършила e Първа английска гимназия и магистратура по Международни икономически отношения в УНСС. Започва кариерата си преди 17 години в българска фармацевтична компания.

През годините работи в сферата на козметиката на различни пазари в Европа, Азия и Африка. Етиопия става втори дом за нея и там получава много ценни знания за природни козметични съставки и масла.

Станислава използва знанията си за ценни природни масла, натрупани от пътуванията в Африка, и заедно с български специалисти създава SHIMANI Smart Skincare.

Брандът е основан през 2020 година в разгара на COVID кризата в света, развивайки се повече от успешно. За това кратко време той е отличен и с три престижни награди – Business Lady Club: „Въвеждане на нов продукт“, „Иновации в дерматологията и естетиката“ и „Иновативно предприятие“ на Българската търговско-промишлена палата.

Продуктите на SHIMANI не съдържат парабени, петролни деривати, ГМО и изкуствени оцветители. Те съчетават по уникален начин природата и науката и не са тествани върху животни.

На 1 юли 2020 г. Smart Skincare серията печели престижните 2 награди: „Въвеждане на нов продукт“ и „Иновации в дерматологията и естетиката“ на Business Lady Club Bulgaria.

На 23 октомври 2020 г. компанията е отличена с първо място за „Най-успешна иновативна фирма“ от съвета по иновации към Българската търговско-промишлена палата.

Станислава е ментор в Менторската програма на Business Lady Club, където помага на жени предприемачи или бъдещи предприемачи да развият собствен бизнес.

Повече за SHIMANI Smart Skincare може да научите на www.shimani.bg

Последвайте SHIMANI в социалните мрежи:

Оценете сега!
[Общо: 3 Средно: 5]