Учредяване на Комисия за сътрудничество с членовете на АМК

Учредяване на Комисия за сътрудничество с членовете на АМК

В началото на октомври 2021 г. се състоя заседание на АМК в МЦ „Качествен живот”, София, за учредяване на КОМИСИЯ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО с членовете на АМК. Събитието събра 17 специалисти на живо, а още медицински козметици се включиха с онлайн участие от градовете Плевен, Стара Загора, Варна, Пловдив и др.

„Идеята на създаването на тази КОМИСИЯ е ангажиране на повече млади и дейни хора, за да можем по-бързо да осъществяваме бъдещите си планове и да постигнем нашите цели.”, сподели Тяна Пресолска, председател на АМК.

Заседанието премина при изключително голям интерес от страна на присъстващите, като голяма част от участниците подадоха заявления за членство в Комисията за сътрудничество с ясната заявка да се започне сериозна работа в максимално кратки срокове.

„Всеки месец Комисията ще организира среща на живо в София, където ако даден участник няма възможност да присъства, може да се включи онлайн в обсъждането на темите, целите и задачите й, а на всеки 3 месеца срещите ще са в различни градове (през януари 2022 г. предстои среща в Плевен)”, каза Тяна Пресолска.

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]