Въведение във физиогномиката

Въведение във физиогномиката

Имаме удоволствието да Ви съощим, че Физиогномика България и нашият член – Валерия Цимбал, стартират серия уебинари, посветени на физиогномиката, и по-конкретно, на нейната взаимовръзка и приложение в естетичната медицина, козметологията и масажните терапии.

Първият ни уебинар ще бъде безплатен за желаещите да се включат. Молим да се има предвид, че платформата, на която ще бъде излъчен, поддържа до 100 участника капацитет.

Можете да научите за всичко, което предстои и повече за събитието на страницата ни, а ние ви обещаваме, че ще бъде много интересно!

След него предстоят поредица интересни уебинари, посветени на различни козметологични и медицински проблеми – лицева асиметрия, бръчки, трихологични проблеми, инфекции и др.

Генерал ли сте или войник? Или сте от разузнаването ? Един поглед е достатъчен, за да разберем това. Разбира се, ако знаем какво да гледаме. ⠀

Валерия Цимбал знае. Тя наблюдава лица вече 15 години. И е готова да сподели знанията си за това на участниците в предстоящата серия уебинари, посветени на физиогномиката, и по-конкретно, на нейната взаимовръзка с естетичната медицина, козметологията и масажните терапии.

Първият ни уебинар стартира в петък от 19 ч., и ще бъде посветен на въведението във физиогномиката като метод за определяне типа на личността, умствения капацитет и здравето на човека чрез анализ на чертите на лицето. Ще разгледаме:

  • Въведение във физиогномиката
  • Обхват на приложение
  • Физиогнимиката в диагностиката и терапиите

За опитния физиогномист всеки човек е отворена книга. Специалистът го „разчита”, като използва определени маркери.

  • Кои са тези маркери?
  • Как да определим силните и слабите страни на човек?
  • Какво е преживял и от какво се тревожи в момента?
  • От какво се оплаква и каква е причината за неразположението му?
  • Как физиогномистите могат да помогнат на терапевтите и козметиците за назначаването на подходящи терапии и процедури ?

Валерия ще ни разкаже за това по време на уебинара ни в петък. За да научите отговора на тези и много други въпроси, регистрирайте се за него, като входът за първия уебинар ще бъде свободен за всички участници.

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]