Д-р Лехавит Акерман

Д-р Лехавит АкерманД-р Lehavit Akerman е специалист в областта на дерматологията. Завършва Медицинa в университета в Тел Авив, след което провежда стажа си в дерматологична клиника в Бейлинсон.  В продължение на една година работи и в лазерен център в болница Шарон.

Днес Д-р Акерман оглавява дерматологичния отдел в клиниката на Clalit Health Services Rothschild и работи като старши лекар в Maccabi Health Services. В допълнение Д-р Lehavit Akerman практикува в частните си естетични § лазерни клиники в Herzeliya, Neveh Savyon and Rishon LeZion.

Д-р Lehavit Akerman прилага  широк спектър от иновативни анти-ейдж дерматологични и естетични процедури като: подмладяване на кожата, терапии за превенция срещу процеса на стареене, стягане на кожата, ботулинов токсин, дермални филъри за попълване на бръчки, медицински пилинг, иновативна мезотерапия, отстраняване на различни кожни образувания и др.

В Клиниките на Д-р Акерман се предлагат най-модерните и високотехнологични лазерни процедури за третиране на различни проблеми като фотостареене на кожата, пигментации, белези от акне, хирургични белези, бръчки, стрии, стягане на кожата и много др.

Д-р Lehavit Akerman провежда редица проучвания за световноизвестни израелски лазерни компании, касаещи различни индикации в това число: стягане кожата на лицето,  микоза, стягане на тялото и др.

Всички дерматологични и естетични терапии се извършват лично от Д-р Акерман, за да бъдат постигнат прецизни резултати, с безопасни процедури и да се гарантира безкомпромисна удовлетвореност на клиентите.