BTL Industries JSC

BTL Industries JSC

BTL Industries JSCBTL Industries JSC е световен лидер в разработката, производството, търговията и сервиза на медицинска апаратура с почти 30-годишен опит. Компанията произвежда високотехнологични иновативни машини в следните направления: естетична медицина, физиотерапия, кардиология, гинекология и урология.

Продуктите на компанията от естетичната и гинекологична дивизия са одобрени от FDA (Food and Drug Administration), притежават CE маркировка, както и сертификат по стандарт ISO 13485:2016 като медицинска апаратура. Посочените стандарти гарантират безопасността и ефиктивността на технологиите. Всички устройства производство на компанията са клинично доказани с редица клинични статии, проучвания и доказателствени материали. Апаратите са отличени с редица награди за иновативност, дизайн и принос за развитието на медицината в световен мащаб.

BTL Industries JSC разполага със собствени търговски представителства в над 60 държави, разположени на шест континента, а чрез дистрибутори оперира в над 110 страни по целия свят.

BTL Industries JSCПрез юли 2021 г. компанията стартира строежа на нова производствена фабрика на територията на гр. Пловдив. Инвестицията е в размер над 20 000 000 лева. Фабриката, в която ще се произвежда цялото портфолио от иновативна медицинска апаратура, ще бъде единствената разположена в централната част на Пловдив и ще заема над 25 000 кв.м. застроена площ. Заводът ще създаде над 500 нови работни места и ще допринесе за икономическото развитие на региона.
Проектът е създаден с мисъл за опазване на околната среда и оптимизиране на ресурсите. Това включва соларни панели, топлинни акумулатори и автоматизация на осветлението.

BTL Industries JSC работи с водещи професионалисти от целия свят, които са ориентирани към използването и интегрирането на иновативни технологии, чрез които да предоставят на своите пациенти качествени здравни услуги.

Компанията инвестира усилено в научна и развойна дейност, което я прави един перспективен и дългосрочен партньор.

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]