GATINEAU

GATINEAU

GATINEAU Е ПИОНЕР В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА ОТ 1932 година. С гордост марката празнува 90 години от първия парижки салон за красота през 30-те години на миналия век до напредничавата марка за грижа за кожата, която е днес.

НАУЧНИ ИНОВАЦИИ – С 90-годишно наследство от науката и иновациите, продуктите са разработени с най-съвременни биотехнологии и естествени съставки за моментални и дълготрайни резултати.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ – Високоефективни формули преминават през обширни потребителски и клинични изпитвания, за да се гарантира, че дават видими резултати за грижа за кожата, на които можете да се доверите.

ЕКСПЕРТИ ПО ГРИЖА ЗА КОЖАТА –  Независимо от възрастта или типа кожа, бранда разполага с експертно разработени продукти и съвети, които да помагат за справянето с проблемите на кожата.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОРМУЛИ – “GATINEAU се роди в салона, а нашите продукти и процедури продължават да бъдат обичани от професионалните терапевти по целия свят. Продуктите за домашна употреба са с ефективността на тези за професионална.” – споделят от екипа.

В последните 90 години милиони жени по света са избрали да поверят лицето и тялото си на продуктите, терапевтите и учителите по красота на GATINEAU. “Помнете, че Париж винаги ще бъде синоним на красотата, естетиката, удоволствието, елегантността – ценности, които GATINEAU поддържа живи навсякъде по света.”

МЛАДОСТТА ВЕЧЕ НЕ Е ВЪПРОС НА ГОДИНИ, А ВЪЗРАСТТА НЕ Е ТАБУ. НАШАТА МИСИЯ Е ДА УДЪЛЖИМ МЛАДОСТТА НА КОЖАТА ВИ. Ще се убедите в моменталните и дълготрайни ефекти на нашите продукти.” – е мотото на бранда.

Салоните имат 100% печалба на продуктите за домашна употреба. Предлагат обучения и специални отстъпки за лоялни клиенти. GATINEAU са се доказали като експерти в анти ейдж грижата, същевременно предлагат линии за блясък и хидратация. Имат и прекрасна линия с колаген. Резултатите са моментални и дълготрайни.

“С GATINEAU беше любов от първа среща.” – споделя Донна Тодорова, официален представител на бранда за България. “ Като френски възпитаник за миг не се усъмних в качеството на продуктите. Още докато живеех там, бях клиент на салон GATINEAU и се запознах с марката. Когато обявиха, че търсят представител за България веднага се кандидатирах. И ето ни сега тук след 10 години.”

През 1932 год., Мадам Жан Гатино  – козметик и кинезитерапевт отваря своя първи салон за красота в Париж.  С помощта на  дерматолози тя създава и усъвършенства едни от най-ефективните козметични процедури, които съществуват до днес.

“Бялата лястовица в козметиката” – Мадам Жан Гатино през 1947:

1/ Създава  първия анти-целулитен крем на йодна основа

2/ Произвежда първата ампула за грижа на бюста

3/ Създава една от най-ефективните маски и до днес  – Хормомаската

4/ За първи път се появява гомаж за лице

5/ През 50- те години на миналия век създава училище за козметици, което функционира до 2017 година.

Сертификати, които марката притежава:

* Без жестокост върху животни ( Всички формули, съставки и съставни части на GATINEAU са оценени за тяхната безопасност и ефикасност и отговарят на действащата забрана за тестване върху животни, установена с Директивата на ЕС за козметичните продукти EC 1233/2019. От екипа работят само с производители и доставчици на суровини, които не участват или не възлагат използването на животни за тестване.

*Без парабени

*Без силикони

*Зелена точка – Друг европейски козметичен символ. Производителят на продукта плаща на организация за рециклиране, която да следи за управлението на отпадъците от опаковки.

*PE стандарт за постижения и гаранция на качество.

Oт GATINEAU могат да се похвалят с излизането на пазара на 10 нови техни продукта за 2022 г. и приблизително 14, които ще се появат през 2023 г. Това са продукти за професионална и домашна употреба, както и 6 нови почистващи продукти от по 500мл.

Канали за комуникация на бранда:

 

Оценете сега!
[Общо: 1 Средно: 5]