МЕДИКОФАРМ ХЕЛТ ЕНД БЮТИ ЕООД

МЕДИКОФАРМ ХЕЛТ ЕНД БЮТИ ЕООД

МЕДИКОФАРМ ХЕЛТ ЕНД БЮТИ ЕООД е търговска компания, специализирана в предлагането на продукти за естетична и антиейдж медицина. Продуктите могат да бъдат открити в луксозния клас аптеки, клиники, дерматологични кабинети и салони за красота в цялата страна. МЕДИКОФАРМ ХЕЛТ ЕНД БЮТИ ЕООД е официален представител на брандовете FILLMED LABORATOIRES и LABORATOIRES FILORGA за България.

FILLMED LABORATOIRES

FILLMED LABORATOIRES е доказан лидер в естетичната медицина. Продуктите са специализирани за професионална употреба от хирурзи, дерматолози и практикуващи естети по целия свят. Продуктите коригират ефективно признаците на стареене и подобряват качеството на кожата в дългосрочен план. Иновативната концепция на бранда е POSITIVE-PRO-AGING, забавяне процесите на стареене чрез стимулиране естествената регенерация на кожата. Продуктите на FILLMED LABORATOIRES са представени в две направления – за професионална употреба и за домашна грижа, като и двете са разработени с идеята да се допълват за постигане на максимални резултати.

МЕДИКОФАРМ ХЕЛТ ЕНД БЮТИ ЕООД

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОДУКТИ

ART FILLER – НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ФИЛЪРИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА И ЛИДОКАИН

ART FILLER е пуснат на пазара след извършване и документиране на 18-месечно клинично проучване, целящо доказване на степента на ефективност и безопасност. Продуктовата линия ART FILLER е разработена от колектив от водещи световни експерти в инжекционните техники. АRT FILLER отговоря както на изключително завишените критерии на лекарите, така и на големите очаквания на пациентите за продукт с най-висока степен на безопасност. ART FILLER гарантира ефективност отговаряща на критериите за естествени и дълготрайни резултати.

Гамата филъри се представя с 5 продукта на базата на хиалуронова киселина и лидокаин, перфектно съвместими за всяка зона на лицето. Продуктите се отличават с изключително висока степен за интегриране с околната тъкан, позволяваща моделиране с лекота и артистичен подход индивидуално към всяко лице.

NCTF 135 – ПОЛИРЕВИТАЛИЗИРАЩИ КОКТЕЙЛИ ЗА МЕЗОТЕРАПИЯ

Първият продукт за мезотерапия регистриран в Европа, признат за Златен Стандарт в естетичната мезотерапия. Постигат се най-добрите резултати при забавяне на стареенето и ревитализацията на кожата. Ненадмината ефективност и безопасност, доказани в клинично проучване върху пациенти.

Уникална формула с 59 активни съставки за стимулиране на клетъчния метаболизъм, заедно с Хиалуронова киселина с високо молекулно тегло. Патентованият метод на двойна стерилизация чрез нано филтри запазва активността и действието на натуралните съставки. Доказана цялостна анти-ейдж ефективност само 24 часа след първото приложение. Подобрението в структурата на кожата настъпва прогресивно и ефектът се увеличава след всяка следваща процедура. Отпуснатата и уморена кожа става стегната и свежа с естествен блясък и равномерен тен.

ПОВЪРХНОСТНИ ХИМИЧНИ ПИЛИНГИ

Професионалната гама пилинги е на основата на глюконолактон, което ги прави изключително толерантни дори за чувствителна кожа. Подобряват бариерната функция на кожата и не причиняват излющване, раздразнение или фоточувствителност. Трите вида пилинги таргетират различните проблеми на кожата, като в комбинация с мезотерапевтичните коктейли, се прилагат успешно като част от иновативни терапевтични протоколи, специално разработени от FILLMED.

  • LIGHT PEEL – фини линии, кожа без блясък
  • TIME PEEL – дълбоки бръчки и отпусната кожа
  • BRIGHT PEEL – терапия срещу хиперпигментации

CRYOLED апарат

Laboratoires FILLMED представя трето поколение CRYOLЕD пантентован уред, който дава прецизни и сигурни резултати, изразяващи се в лифтинг на кожата, стягане и подобряване нeйния тонус. Апаратът е създаден, за да осигури през целия период на терапията стабилизирана температура. Методът е наречен CRYOLED и съчетава крио-мезотерапия и терапия с LED светлина в една процедура. Разработените терапии с CRYOLED повлияват благоприятно зоните лице, шия и деколте.

SKIN PERFUSION CABIN

Серията наподобява медицинските процедури за подмладяване на FILLMED, с помощта на ексклузивни техники, напълно безопасни за приложение и с индивидуална насоченост спрямо нуждите на кожата. Техниките са комбинирани с продукти с висока концентрация на активни съставки за една цялостна и специализирана грижа за кожата. Продуктите осигуряват моментално видими резултати, които се запазват в дългосрочен аспект.

ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНА ГРИЖА – SKIN PERFUSION RETAIL

Професионални продукти за домашна грижа съчетани в 6-степенна система за подмладяване на кожата. Продуктите съчетават хиалуронова киселина, витамин С и други съставки с иновативни патентовани комплекси, разработени от FILLMED. Продуктите са с намалена концентрация на консерванти и това ги прави подходящи за клиенти с чувствителна кожа.

www.fillmed.eu

LABORATOIRES FILORGA

LABORATOIRES FILORGA е компания с дългогодишен опит в сферата на естетичната медицина, започнала разработката на продукти за мезотерапия през 1978 г. През 2007 г. марката прави опита си в естетичната медицина достъпен за широката общественост чрез създаването на MEDI-COSMETIQUE®, гама от революционни продукти против стареене, формулирани с NCEF, уникален комплекс, капсулиращ активните съставки, използвани в инжекционните процедури.

Днес на пазара съществуват висококачествени козметични продукти с марката FILORGA, съчетаващи оптимална и клинично доказана ефективност. Предлагат се в аптечната мрежа, както и в салоните и центровете за красота.

www.filorga.bg

Оценете сега!
[Общо: 1 Средно: 5]