Консултация за свободния пазар на тока

Консултация за свободния пазар на тока

Консултация за свободния пазар на тока

Според последните промени в Закона за енергетиката от 1 октомври 2020 стопанските потребители няма да имат право да купуват електроенергия от регулирания пазар. Тази промяна засяга всички козметични и фризьорски салони, които следва да изберат своя доставчик на електро енергия и да сключат индивидуален договор. Освен, че е задължителна, тази стъпка ще ви помогне както да оптимизирате разходите си за електрическо захранване, така и да получите индивидуално обслужване.

Ние от АМК избрахме Ритъм 4 ТБ в лицето на Дияна Динчева. След като се уверихме в професионализма и коректността им бихме искали да ги препоръчаме на всички наши членове и партньори.

Специално за членовете на АМК ще има индивидуална оферта и напълно безплатна регистрация на свободния пазар без да се налага да излизате от салона и да губите време в посещение на клиентски центрове и дълги опашки.

За да се възползвате трябва да се свържете с Дияна, пратете мейл на нея, с копие до amkassociation@gmail.com, за да активирате специалните условия.

Консултация за свободния пазар на токаДияна Динчева

Експерт Продажби ел. енергия
0887 698 162
d.dincheva@ritam-bg.com
www.ritam4tb.com

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]