Вербална и невербална комуникация в бизнеса

Вербална и невербална комуникация в бизнеса

Десислава Авджиева е професионалист, който се отличава с разнообразни познания в сферата на маркетинг, ПР, реклама, продажби и бранд идентичност.

През 2008 г. създава рекламната агенция Alternative Advertising, която управлява и до настоящия момент. През 2014 г. увеличава със 120% годишния си оборот, като успява да го задържи през следващите две години. Успешното позициониране на компанията е постигнато с нулев бюджет за маркетинг и едновремено с това две поредни години е една от водещите компании, отличени от в. Капитал в категория btl/events.

През 2013 г., водена от желанието да добие разнообразен опит, отговаря на ново предизвикателство – приема покана да е ПР в служебното правителство на Марин Райков, където е част от кабинета за развитие на електронното правителство на министър Роман Василев.

През 2015 година съосновава бранда Business Storm Global- глобален бранд за създаване на бизнес контакти и свързване на бизнеси и ментори от различни държави, които се срещат един път годишно на организирана конференция. През 2017 година Business Storm организира събитие в Португалия за бизнес средите и startup обществото там. Тази година годишната конференция на Business Storm Global се проведе под името  CryptoCon 2018 Sofia с тематика развитие на дигиталната икономика и крипто валутите и беше проведено в София.

Освен професионалист в областта си, проявява високо чувство за отговорност чрез участие в социални проекти, които реализира посредством международната неправителствена организация JCI (Junior Chamber International), както и като доброволец във Фондация „Въздигане“.

В момента освен управител на агенция Alternative, е ментор на жени предприемачи и води предаване за „Успешни жени в България“.

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]