Innovation Medical Aesthetic Forum

Innovation Medical Aesthetic Forum

Уважаеми партньори,
BTL Industries има удоволствието да ви покани на второто издание на Innovation Medical Aesthetic Forum, ексклузивно събитие, което организираме за първи път в подобен мащаб в България.
ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪДЕЩЕТО НА ЕСТЕТИЧНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ!
🎯 КОГА: 11 – 13 март 2024 г.
🎯 КЪДЕ: Kings’ Valley Medical & Spa Hotel
🎯 ЗА КОГО: Ако сте собственик на естетичен център/клиника или планирате инвестиция в естетичния сектор, желаете да работите с най-високия клас апаратура на пазара, и търсите дългосрочен партньор, в чието лице да намерите подкрепа и сътрудничество, то това събитие е за вас!
🎯 КАКВО: Форумът ще бъде посветен на най-новите технологии в портфолиото на BTL, които нямат аналог в естетичния сектор. По време на събитието своята премиера в България ще направи платформата 4 в 1 за лице и тяло с безкрайни възможности, а именно:
🔵 EXION – единствената микронидлинг технология с вграден AI.
Ще обърнем специално внимание и на:
🔵 EMSCULPT & EMSCULPT NEO – иновациите в областта на скулптурирането на тялото и изграждането на мускули.
🔵 EMTONE – безапелационното оръжие в борбата с целулита.
Освен лекциите, посветени на иновациите и уникалните предимства на платформите в портфолиото на BTL, програмата на форума включва и дискусионни панели след всяка разгледана технологична тема, и панели с индивидуални демонстрации, на които желаещите гости ще могат лично да изпробват и да се убедят от първо лице в ползите от трите революционни устройства.
Ще имаме и специални теми, които ще засегнат ролята на метаболизма и хормоналния баланс за здравето на костната структура и мускулите в организма. С оглед постигането на оптимален ефект от апаратните процедури, от съществено значение е и физическата активност, и поради тази причина ще отделим специално внимание и на темата за спортната мотивация за менталното и психическо здраве на клиентите. За да сме сигурни, че лекциите ще бъдат максимално полезни и интересни за целите на вашия бизнес, сме се доверили на едни от най-изтъкнатите специалисти в съответните области.
🎯 КОЙ: Нека ви представим нашите лектори:
🔹 Вацлав Роун – клиничен експерт от международния клиничен отдел на BTL Industries. Вацлав има дългогодишен опит в сферата на фракселните и радиочестотни технологии, и е водил тренинги на международни събития, обучавайки терапевти, работещи с портфолиото на BTL в целия свят – САЩ, Канада, Австралия, Франция, Чехия, Великобритания и др.
🔹 Инж. Петър Попов – търговски директор на BTL Industries България. Петър е част от семейството на българския бранш на BTL от над 8 години, а инженерната му специализация в областта на медицинските и естетични технологии и дългогодишния му опит в тази сфера, гарантират забележителна експертиза.
🔹 Д-р Райна Стоянова – собственик на Regina Life Clinic. Д-р Стоянова е специалист ендокринолог с над 11-годишен опит в сферата, и е докторант по хранене и диететика към Катедрата по клинична фармакология и терапия на МУ-София. Член е на Българското дружество по Ендоркринология и болести на обмяната, Българското дружество по Хранене и диететика, Българското дружество по парентерално и ентерално хранене (BULSPEN), Европейската асоциация по pарентерално и ентерално хранене (ESPEN), Международната асоциация по Затлъстяване (TOS), Американската Асоциация по Ентерално и Паренетрално Хранене ( ASPEN), Международната асоциация по спортно хранене (ISSN), Българската фитнес асоциация (BFS). Лекцията на д-р Стоянова ще обхване важната тема за значението на костното и мускулно състояние за цялостното здраве на организма, и по какъв начин съвременните естетични технологии могат да допринесат в значително степен за тяхното укрепване и подобряване.
🔹 Сами Хоссни – SEO Health 4 Wealth. Сами е спортен мотиватор и води корпоративни уелнес програми, които помагат на клиенти да поддържат добра форма и здраве. Лекцията на Сами ще бъде посветена на ролята на физическата активност за поддържане на оптимален здравен статус, както и на начините, чрез които може да мотивираме клиентите да спортуват, за да могат да извлекат максимума от естетичните процедури, които извършват в центровете.
Програмата ни включва и лектори от партньорски центрове, които са се доверили на апаратурата на BTL, и работят с нея на пълни обороти. Те ще ни представят примери от собствената си практика, протоколи от процедури, предизвикателства и успешни решения.
Сами може да се убедите, че програмата на Innovation Medical Aesthetic Forum #2 включва както лекции с технологична насоченост, така и теми, свързани с физическата кондиция и здраве. Ние вярваме, че красиво и поддържано тяло може да бъде само здравото тяло. Ето защо, мисия на BTL Industries е да помага на хората не само да изглеждат, но и да се чувстват добре!
Разбира се, освен трупането на нови знания, сме се погрижили и да се забавляваме заедно – ще имаме специална програма и през двете вечери, защото полезното винаги е добре да бъде съчетано с приятното!
↪️ Очакваме ви на Innovation Medical Aesthetic Forum #2, за да научите първи най-важните новости в света на естетиката и за да станете част от събитие, за което ще се говори.
*Събитието ще включва симултанен превод с две кабини и ще бъде подсигурено със слушалки за превод в реално време за всички желаещи гости.
❗ Запишете се с 20% отстъпка до 15 февруари:
📲 +359 898 215 266!
Билетът за участие включва:
– Пълен достъп до всички лекции, дискусии и демонстрации
– 2 нощувки със закуски
– 1 обяд
– 2 вечери
– Шоу вечер в нощен бар Бендида
– Достъп до СПА център
– Достъп до детски кът
🏨 Повече за локацията:
Kings’ Valley Medical & Spa Hotel олицетворява лукса и величието на тракийските царе, изяществото на българската роза и лечебната сила на минералната вода. Новият хотел, разположен в сърцето на прекрасната ни Розова долина, зашеметява със забележителен СПА и уелнес център, 3 вътрешни и 3 външни минерални басейна, предлага множество развлечения на закрито и открито, както и 8 впечатляващи ресторанта и барове.
📍 Нови знания, забележителни лектори, релаксираща атмосфера и забавление – това ви очаква на Innovation Medical Aesthetic Forum #2 – не го пропускайте!
Регулярна цена за събитието е 700 лева с ДДС (за единично настаняване )
Цена с отстъпка : 560 лева с ДДС  ( от 15.01 до 15.02 (
Регулярна цена за двойно настаняване : 1400 лева с ДДС
Цена с отстъпка : 1050 лева с ДДС
Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]