NG ESTHÈTIQUE!

NG ESTHÈTIQUE!

Студиото предлага уютна атмосфера, в която да се потопите и да се поглезите с подбрани козметични, естетични и терапевтични грижи за лице и тяло. Някои от които включват лечение на акне, хиперпигментация, белези от акне, превенция за възрастови проблеми и други.

Всяко посещение на клиент започва с безплатна професионална диагностика и консултация. Предоставя се индивидуална програма за лечение, която включва козметична професионална грижа в студиото, домашна грижа и насоки към здравословен начин на живот. Възможно е клиентът да бъде насочен към допълнителни кръвни изследвания, микробиолог или друг съпътстващ специалист.

Казвам се Нели Грозева и съм сертифициран козметик с множество преминати обучения в областта на козметологията, естетичните и козметичните грижи. Непрекъснато се обучавам и развивам в областта, защото вярвам в науката и иновативните подходи.

Моята мисия е да помагам на клиентите си да възвръщат своето самочувствие и да се грижа за подобряване на здравето на тяхната кожа чрез комбинация от холистичен подход и професионална грижа. Привърженик съм на здравословните продукти за красота, добрия начин на живот и качествените екологично чисти продукти.
Моята цел е всеки клиент да получи нужната информираност за борбата с несъвършенствата, индивидуален план за грижа и отлични резултати.

Работя с доказана професионална козметика с противовъзпалителни и антиоксидантни свойства и действие върху кожата. Без парабени, без вредни съставки, химикали, силикони и други токсични вещества.

Запазете своя час в NG ESTHÈTIQUE и си подарете релаксиращо и обогатяващо преживяване за здрава и блестяща кожа! Очаквам Ви!

Оценете сега!
[Общо: 3 Средно: 4]