МАРКЕТ РАДИО

МАРКЕТ РАДИО

Компанията МАРКЕТ РАДИО предлага цялостно озвучаване на търговски обекти с музика с уредени права, чрез специално подбрани тематични канали. Те са направени за нуждите на различните видове търговски обекти.

Когато използвате музика в търговски обект, по закона за авторското право (ЗАПСП) вие трябва да заплатите за това използване.

Без значение как пускате музиката (от ваш диск, от Youtube, радиоприемник или от кабелна телевизия) плащането за права за публично изпълнение е дължимо.

Сключване на договор с компания като МАРКЕТ РАДИО, работеща с каталог на независимото дружество за управление на права МУЗИКАЛНИ ПРАВА ЕООД (Удостоверение: 95-00-3 / 14.11.2018 г.) предоставя лицензиран регистър от музикални произведения, специално подбран за нуждите на търговските обекти.

Платформата на МАРКЕТ РАДИО Ви предлага заявяване, разплащане и доставка на услугата онлайн, като Ви спестява време и пари. След закупуване на съответния пакет, Вие получавате сертификат, както и сертификационен стикер, удостоверяващ, че както авторските, така и сродни права за публично изпълнение на музиката от избрания музикален пакет са 100 % уредени за съответния период, съобразно избраните параметри. Когато използвате каталозите на МАРКЕТ РАДИО, вие нямате задължението да сключите 2 отделни договора с МУЗИКАУТОР и ПРОФОН за да уредите авторските и сродни права. МАРКЕТ РАДИО Ви спестява средства, като Ви предоставя услугата при цени от 70% по ниски от дружествата за колективно управление на права.

С проектът на Токсити Груп ООД – МАРКЕТ РАДИО, клиентите разполагат с най-подходящата и изгодна услуга за бизнеса. Музикалните канали на МАРКЕТ РАДИО помагат за ръст на продажбите, повече клиенти и подходяща работна атмосфера за персонала във Вашите търговски обекти.

Канали за комуникация: http://marketradio.net/

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]