Mr Jeff

Mr Jeff

Mr Jeff е химическо чистене от нов тип. Модерно, технологично и екологично! Заместват остарялата технология с органични разтворители с нова – Wet cleaning, която позволява дрехите да се третират с вода и специални препарати на ензимна основа, които не замърсяват природата! Тази технология запазва тъканите и цветовете за по-дълго време, а дрехите са по-меки и без неприятен мирис от силни химикали.

Извършват пране както на всякакви дрехи, така и на битов текстил като одеала, завеси, килими, спални комплекти и други. Mr Jeff почистват всякакъв вид обувки, ботуши и кожени дрехи. Имат интересни абонаментни програми за пране и гладене на ежедневни дрехи, за всеки, който не обича тази домакинска работа вкъщи. Доставката се заплаща допълнително и е 5лв в двете посоки. Предлагат и експресна услуга в рамките на 5 часа, но при нея цената е двойна от посочените в таблицата цени.

Поръчването става на телефон 0877999136, като при създаване на поръчка получавате имейл с всички данни. Обикновено създават поръчката след като дрехите пристигнат при тях. Фактурата може да се издава веднъж в месеца, ако така Ви е удобно.

За членове на АМК -10% отстъпка за всички услуги на Mr Jeff, включващи пране, гладене, химическо чистене, почистване на битов текстил и обувки. Компанията предлага взимане и доставка в рамките на София, както и договор за работа с тях, който по закон е задължителен. Цените за пране и гладене, което се извършва на торби*, които предоставят:

* Малката торба побира до около 5кг, а голямата – до около 10 кг. Мерната единица е торбата и не е нужно да се мерят. Единственото важно е торбата да може да се затвори.

Mr Jeff

Повече информация за компанията, приложението, което поддържат и за всички услуги които Mr Jeff предлага, можете да откриете на техния сайт: https://jeff.com/bg/mrjeff/

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]