Славена Фучеджиева

Славена Фучеджиева

Здравейте, казвам се Славена Фучеджиева. Завърших специалност “Медицинска козметика” в МК, гр. Пловдив. Интересът ми към тази сфера се породи в гимназията, когато страдах от тежко акне. Денонощно четях материали за здравето на кожата, за различните съставки и тяхното влияние. Опитвах всевъзможни методи за лечение, но нищо не помагаше. Десет години не харесвах външния си вид и се срамувах от кожата си.

По време на обучението си за медицински козметик осъзнах, че красотата е пътешествие, а не крайна дестинация. С придобитите знания и умения, си поставих за цел да направя това пътешествие по-лесно и приятно за повече хора. Вярвам, че с правилната грижа и постоянство резултатите не закъсняват. Целта ми е, освен процедурите, предлагани в салона, да помогна на клиентите си по-добре да разбират нуждите на кожата си, да им предоставя необходимите знания за грижа и превенция на нежелани проблеми.

Предстои ми да сбъдна една от големите си мечти- да открия собствен салон, където ще предлагам процедури за лице като масаж, химичен пилинг, anti-age терапии и различни апаратни процедури, спрямо индивидуалните нужди на клиентите. Развивам практиката и познанията си като посещавам семинари и обучения, свързани с иновациите в бюти индустрията.

Оценете сега!
[Общо: 1 Средно: 5]