Anne Semonin – Ексклузивен козметичен бранд, специализиран в създаване на продукти и услуги „ПО МЯРКА“

Anne Semonin – Ексклузивен козметичен бранд, специализиран в създаване на продукти и услуги „ПО МЯРКА“

Нашата история….

Когато през 60-те години на миналия век една млада, но жадна за знания французойка започва работа, като асистент в кабинета на лекар-дерматолог, никой дори не предполага, че един ден нейното име ще стане синоним на красота, блясък и перфекционизъм.

Името на тази впечатляваща дама е Anne Semonin. Тя получава шанс да работи в продължение на години с уважавани специалисти – дерматолози, биолози и лаборанти, като жадно попива знания и умения. Интересува се още от Източна медицина, търси и събира информация за успешни лечебни практики от цял свят.

Базирайки се на своя опит, Anne Semonin твърдо заявява, че всяка кожа е уникална и подходът  към нея трябва да е строго персонализиран и индивидуален.

Anne Semonin е пионер в производството и приложението на серуми в течен вид – в онези години се използват единствено кремове, а предложената от Anne Semonin текстура се усвоява се по-лесно от кожата, като ефектът се оказва значително по-забележим.

Не е чудно, че в средата на 70-те години на 20ти век Anne Semonin е забелязана и започва да се грижи за красотата на самата Грейс Кели – принцеса на Монако, холивудска актриса и истинска икона на съвършенството.

През 1985 година е регистрирана козметичната линия Anne Semonin Paris, носеща името на своята създателка. А в началото на 21 век група бизнесмени, търсещи ексклузивна козметика за взискателните си клиенти, почиващи в най-скъпите и елитни курорти по света, забелязва потенциала на марката и я превръщат в международен бранд!

Anne Semonin днес

Anne Semonin е представена в повече от 40 страни по света и в голям брой луксозни хотели, престижни Спа центрове и салони за красота. Успехът на партньорството с марката се базира върху интереса от страна на клиентите към ексклузивни, обгрижващи терапии за лице и тяло, носещи резултат на момента и към луксозна козметика за домашна грижа, гарантираща стабилни и дълготрайни резултати за видимо по-млада и сияйна кожа.

Anne Semonin – Ексклузивен козметичен бранд, специализиран в създаване на продукти и услуги „ПО МЯРКА“

Концепцията “Грижа по мярка”

Колекцията от терапии на Anne Semonin изкусно съчетава ароматни етерични масла, морски съставки и микроелементи с финия френски похват и холистичен подход при третиране на индивидуалните нужди на кожата. Всяка терапия Anne Semonin се адаптира и персонализира “по мярка” на Вашата кожа, за да я ревитализира и обнови, като едновременно с това, осигурява пълен релакс и комфорт на тялото, за да енергизира и балансира ума и духа.

След края на Вашето Бюти или Спа изживяване, ще получите своята „Персонална рецепта за красота“. Това  е предписание, което ще послужи за основа на Вашата ежедневна домашна грижа “по мярка”. В него терапевтът ще препоръча как да адаптирате продуктите Anne Semonin така, че да задържите ефекта, постигнат в кабинета на нашия терапевт и да се радвате на оптимален  и сигурен резултат у дома.

Качество на съставките

Anne Semonin използва висококачествени натурални съставки:

  • Натурални растителни екстракти, минерали и микроелементи с морски произход.
  • Базови натурални масла и ценни етерични масла.

Едновременно с това, марката е ангажирана и с разработване на иновации. Непрекъснато се проучват нови съставки, които могат да доведат до истинска положителна промяна в състоянието на кожата. Във високотехнологичните формули на продуктите са включени най-съвременни иновативни съставки, като:

  • Ботокс-подобни пептиди
  • Невро-козметични съставки
  • Буферирани натурални киселини
  • Хиалуронова киселина с ниско и високо молекулярно тегло
  • Хормоно-подобни пептиди
  • Морски ретинол
  • 24-каратово чисто злато под формата на нано-частици.

Anne Semonin – Ексклузивен козметичен бранд, специализиран в създаване на продукти и услуги „ПО МЯРКА“

Професионалните техники Anne Semonin

Съвременни, класически и холистични техники и похвати се използват в професионалните терапии за лице и тяло Anne Semonin:

Енергиен лимфен дренаж – специално създаден масаж преди повече от 35 години от мадам Anne Semonin. Подпомага извеждането на токсините, избистря тена, подобрява микро-циркулацията и еластичността на кожата.

Ултра-лифтинг масаж – базиран върху съвременни техники за стимулиране на лицевите мускули и контуриране на лицето.

Акупресура – източна техника за мануално въздействие върху активните точки по тялото, подобряваща общото състояние на организма и подпомагаща възстановителните процеси.

Контуриране и стягане овала на лицето с Лифтинг помпа – иновация в съвременната грижа за кожата! Тази малка, но изключително ефективна помпа е прецизно изработена така, че да изпълни перфектната лифтинг терапия! Осигурява търсения резултат веднага след приключване на процедурата.

Класически масажни техники – адаптирани и подбрани според предпочитанията и нуждите на клиента.

Високо резултатен контуриращ масаж за тяло – съчетание от специално подбрани техники за дрениране на цялото тяло и чувствително намаляване на обиколките.

Криотерапия – използва добре познатия и доказан положителен ефект на студа, в комбинация с активни серуми за противодействие на клетъчното стареене и за подобряване функцията на кожата.

Изравняване на тена и озаряване на лицето – модерна комбинация от високопрецизен серум и озаряващата пластифицираща маска, работещи в синхрон за постигане на видимо по-свежа, стегната и еластична кожа, за равномерен и сияен тен на лицето. Не предизвикват странични ефекти, като зачервяване, раздразнение или лющене.

И защото Вашата кожа е уникална, всяка процедура Anne Semonin ще бъде персонализирана специално за Вас! Усетете съвършенството и се насладете на резултата!

От екипа на Anne Semonin, България

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]