Безупречна чистота в салоните за красота

Безупречна чистота в салоните за красота

Бюти индустрията увеличава мащабите си ежегодно. Това, което отличава истинските професионалисти от останалите обаче, е професионалното отношение към клиента. Осигуряването на максимално добро клиентско изживяване трябва да е ключова цел за всеки, който желае да предлага качествени козметични услуги. Важна част от цялостното преживяване на клиента е безупречната чистота и хигиена в салона. Тя е пряко свързана със здравето на посетителите в него, както и с усещането за сигурност и спокойствие. Професионалното и отговорно отношение говорят повече за един салон отколкото каквато и да е реклама или препоръка от приятел.

Как да сте сигурни, че почиствате наистина добре работното си място? Качествените резултати се постигат с качествени продукти – несъмнено е правило за всеки специалист в сектора. За тази цел Министерство на Здравеопазването в България поддържа регистър с биоцидни продукти предназначени за професионална употреба. Препоръчваме Ви да ползвате само регистрирани продукти, които гарантират дезинфекция и хигиена от най-висок клас.

Чисто е марка – експерт в почистването и дезинфекцията и предлага богато разнообразие от висококачествени биоцидни продукти, които не просто почистват ефективно от всякакви замърсявания, но и елиминират до 99,9 % от микробите върху повърхностите и предотвратяват тяхното размножаване.

Чисто спрей мултидезинфектант за бърза дезинфекция е сред най-популярните продукти подходящи за различни видове повърхности. Използва се лесно и без нужда от отмиване. Освен, че почиства безупречно, този продукт премахва неприятни миризми и предпазва от 99% от бактерии, гъбички и вируси с обвивка, включително грипни и коронавируси. Изключително полезен за третиране на малки инструменти за маникюр, педикюр, козметична и медицинска апаратура в бюти и тату-салони, салони за фотоепилация, фитнеси, сауни, уреди за физиотерапия и други.

На помощ със замърсяванията на санитарните помещения идва и Дезинфекциращ и почистващ спрей Чисто за баня. Плътната и гъста пяна лесно се задържа върху вертикални повърхности и идеално отстранява упорити замърсявания като котлен камък, ръжда, утайки и петна от сапун. Този продукт ви гарантира блестящи повърхности и свеж лимонен аромат.

Поддържането на чисти подови настилки в помещенията е още един знак за качество на професионалния салон за красота. Пълната дезинфекция на помещението, съчетана с приятен аромат придава на мястото завършено усещане за спокойствие и релакс. Дезинфекциращият универсален препарат Чисто за под ефективно почиства и дезинфекцира големи повърхности като подове, теракота, стени, фаянс, плотове и др. Иновативната му формула почиства до блясък силно замърсени повърхности като не оставя следи.

Дезинфекциращите мокри кърпички на Чисто винаги са добър вариант при спешни ситуации. Те са практични и ефективни и са идеални за поддържане на чисти ръце през целия работен ден.  Освен, че почистват, кърпичките имат и хидратиращо действие върху кожата. В допълнение към грижата за  хигиена на ръцете препоръчваме антибактериален течен сапун Чисто. Тази комплексна грижа ще подсигури не само спокойствието на клиентите ви, а и вашето собствено.

Продуктите на Чисто предлагат решение за всеки проблем с хигиената и чистотата в офиса или в салона за красота. Те са надежден партньор в мисията ви за професионално отношение към клиентите и осигуряване на най-доброто изживяване за тях във вашето студио за красота.

Поръчайте тук и използвайте специален код АМК10 за 10 % отстъпка при покупка онлайн на aroma.bg на стойност над 50 лв. в периода 01.02.2023 – 30.04.2023г. Отстъпката не важи за продукти в промоция. Кодът за отстъпка може да се използва многократно за неограничен брой покупки в рамките на периода при посочените условия.

Безупречна чистота в салоните за красота

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА И ПОДАРЪК

Чисто Мултидезинфектант за бърза дезинфекция на инструменти за маникюр, педикюр, козметична и медицинска апаратура, апаратура в тату-салони, салони за фотоепилация и други. При поръчка  на 4 бр. Мултидезинфектант Чисто 700 мл получавате  специален подарък.

*Използвайте биоцидите предпазливо. Преди употреба винаги четете етикета и информацията за продукта.

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]