Петя Аломари

Петя Аломари

Собственик и управител на Изабел Дюпонт Бюти – център за здраве и красота. Завършва Медицинския колеж към Александровска болница, София и Обществено здраве и здравен мениджмънт към ФОЗ, Медицински Университет,София. Сертифициран специалист – козметика.

Повече от 20 години живее и работи в чужбина (ОАЕ, САЩ). Първоначално е работила като медицински специалист в очна операционна и лаборатория. По-късно се пренасочва в сферата на красотата, след като завършва обучение по козметология и мениджмънт. В повечето години назад нейният опит е като естетичен козметолог и управител на Бюти и СПА център, с дистрибуторство на козметика.

През 2017 се прибира със семейството си в България и създава Център за здраве и красота Изабел Дюпонт. “В нашия център предлагаме всякакви козметични/естетични процедури, мезотерапии, перманентен грим, микроблейдинг, лазерна епилация, HIFU, промоция на здравето и съвети как да предотвратим стареенето  и много други. Използвам продукти на Innoaesthetics,Mesoestetic, Biore Peel, Alisa Beauty и др.” – споделя Петя.

И още: “Моята работа е и мое хоби. Отдадена съм на моите клиенти и с удоволствие творя красота за тях. През дългогодишната си практика съм участвала в различни конференции, семинари, мастер класове в България и чужбина. Притежавам множество сертификати: перманентен грим, микроблейдинг, миглопластика, различни видове пилинги, работа с диоден лазер, счетоводство за мениджъри, обучител, skin care coach и други.”

Любим неин цитат и мото на бранда Изабел Дюпонт е: „Да обичаш красотата е вкус, да създаваш красота е изкуство”. Петя смята, че е важно човек да придобива нови знания и да се усъвършенства през целия си живот. Водещо в работата на Петя Аломари е професионализмът  и постигането на възможно най-добрия резултат.

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]