UMNI.BG: AI чатбот на вашия сайт

UMNI.BG: AI чатбот на вашия сайт

В динамичния свят на бизнесите с фокус върху красотата и здравето осигуряването на изключителни преживявания за клиентите е жизненоважно за успеха. За щастие, има революционен инструмент, който може значително да повиши удовлетвореността на клиентите и да рационализира дейността: чатбот с изкуствен интелект. Този интелигентни дигитален асистент предлага множество предимства, които собствениците на салони за красота не могат да си позволят да пренебрегнат. Като използват силата на изкуствения интелект, собствениците могат да създадат безпроблемно и персонализирано изживяване, което кара клиентите да се връщат за още, като същевременно повишават оперативната ефективност и стимулират растежа на бизнеса.

Едно от основните предимства на чатботовете с ИИ е тяхната наличност и достъпност. За разлика от човешкия персонал, чатботовете могат да бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, което позволява на клиентите да имат достъп до информация, да насрочват услуги и да търсят помощ в удобно за тях време. Тази денонощна достъпност елиминира необходимостта клиентите да чакат салона да отвори или да им бъде върнато неприето обаждане, което води до повишаване на удовлетвореността и удобството на клиентите.

Друго значително предимство на чатботовете с изкуствен интелект е способността им да предоставят персонализирани препоръки. Независимо дали става въпрос за препоръчване на подходящи прически, продукти за грижа за кожата или уелнес процедури, чатботовете действат като надеждни виртуални съветници, създавайки персонализирано и целенасочено клиентско преживяване, което резонира с уникалните нужди и предпочитания на всеки човек. Всичко това – контролирано от бизнеса 100% като съдържание и функционалност в чатбота.

Да имате умен чатбот на вашия уебсайт сайт никога не е било толкова лесно и достъпно! Сега можете да автоматизирате до 75% от въпросите и запитванията на вашите клиенти с разговорен дигитален AI асистент, без да е необходимо да притежавате каквито и да било специални технически умения.

Umni.bg помага на бизнеса да се дигитализира и да остане конкурентоспособен, като спестява време и ресурси, продава повече, извършва по-добра клиентска поддръжка – като е на разположение 24/7 и по този начин не пропуска клиенти, и расте по-бързо – без да наема и обучава повече хора за комуникация и поддръжка, като използва AI чатбот – самостоятелно.

Използвайки платформата Umni.bg за създаване на чатбот с изкуствен интелект без технически познания и умения, фирмите могат да превърнат уебсайта си в денонощен интелигентен комуникационен център, който помага в продажбите, маркетинга и обслужването и поддръжката на клиенти, предоставя им информация, помага им да вземат интелигентни решения… и се учи от всеки разговор с клиента.

Само през 2022 г. чатботовете на платформата Umni.bg са спестили над 15,000 работни часа на бизнесите с чатбот (средно по 5 минути на клиент с регистрирани спестявания до 12 минути на клиент), или близо 8 работни години на 1 служител! До 47% от тези часове са били извън работното време на компаниите. И клиентите харесват чатботовете: повторните потребители на чатботовете достигат до 94% в чатботовете с по-голям стаж (над 3 години), като средната стойност е 75%!

В чатботовете на Umni.bg към средата на 2023 близо половин милион българи са направили над 8 милиона интеракции, средно 17 действия на всеки потребител в чатбот.

Ако вашата компания работи от 9:00 до 6:00 и няма кой да вдигне телефона през нощта, през уикендите и през празничните дни (75% от времето през годината), не можете или не искате вече да го вдигате, ако нямате достатъчно служители и желаете да използвате максимално знанията и уменията на тези, които имате, ако сте направили вече оценка колко струва комуникацията с вашите клиенти (каква част от времето, т.е. заплатата на вашите служители отива за отговори на рутинни въпроси и заявки), значи има място за чатбот с изкуствен интелект във вашия екип и вие сте готови за него!

Защо умен чатбот сега?

Чатбот с разговорен AI е незаменим инструмент за бизнеса, защото:

 • Удължава работното време на компанията до “денонощно”,
 • Спомага за увеличаване на продажбите,
 • Спестява средства и ресурси,
 • Автоматизира комуникацията,
 • Оптимизира работата на служителите,
 • Обслужва клиентите – нощни птици (между 35% и 45% от потребителите в чатботовете у нас),
 • Прави маркетинга на компанията още по-интересен и привлекателен,
 • Създава интерактивно преживяване на клиентите и така го подобрява,
 • Събира клиентски данни от първа и нулева страна (сбогом, бисквитки!)
 • Спомага за дигиталната трансформация на бизнеса и неговата конкурентоспособност и модерен имидж.
 • Помага за тренинга на нови служители като техен дигитален съветник за услугите и продуктите на компанията
 • Защо не и чатбот за служителите? Или за партньорите? А може би един чатбот – за всички? Възможно е!

ПРЕДИМСТВА И ПОЛЗИ ЗА БИЗНЕСА:

 1. AI чатботът може да подобри отдел обслужване на клиенти, защото отговаря на често задаваните въпроси мигновено, което освобождава служителите от рутината и така те ще имат повече време за по-сложни задачи!
 2. AI чатботът спестява време и ресурси на бизнеса чрез автоматизация на рутинната комуникация с клиенти!
 3. AI чатботът е дигитален наръчник за персонала с най-важната и актуална информация за бизнеса, на техния телефон, в техния джоб. С него е по-лесно и бързо тренирането на нови служители. Превръща се в икономичен дигитален съветник на персонала след като е завършен онбординга. Може да съдържа информация, достъпна само на служителите.
 4. Освен, че AI чатботът помага с продажбите, клиентското обслужване и маркетинга, той спомага и за увечаването на лоялността на клиентите, защото те получават мигновена информация за това, което търсят. Биват ангажирани с бизнеса и неговите продукти и услуги. Получават директни връзки за запитвания, поръчки и други услуги.

ПОЛЗИ ЗА КЛИЕНТИТЕ:

 1. AI чатботът се използва за обслужване на клиенти, защото е достъпен 24/7 и отговаря мигновено на клиентските запитвания, на един или повече езици и без ограничение в обема разговори по едно и също време.
 2. Той е нощната смяна в отдел обслужване на клиенти и е дежурен през уикендите и празниците, докато служителите си почиват!
 3. Достъпен е 24/7/365.
 4. Предоставя незабавни отговори и помощ на потребителите за търсената от тях информация и услуга, като същевременно ги насочва към желано от бизнеса действие
 5. Дигитализираните бизнеси са сред предпочитаните от клиентите. Над 70% от потребителите очакват бизнесите, с които работят, да са технологично адекватни, т.е. да отговарят на съвременните дигитални и технологични стандарти.

ПОЛЗИ ЗА ПЕРСОНАЛА:

 1. Повишава мотивацията на служителите, чрез подобрена организация на труда и намаляване на рутината.
 2. Безконтактен е и е дистанционен, т.е. няма нужда от контакт лице в лице.
 3. Поради възможността да се върши по – висококачествен и ефективен труд, се достигат до по-високи нива на удовлетвореност сред служителите. Което допринася за това, те да се чувстват много по-значими и полезни за компанията / бизнеса.
 4. Цялата актуална информация е достъпна на техния телефон.
 5. AI чатботът помага с привличането на млади и талантливи хора, които търсят дигитализирани фирми. Той може да им помогне да се внедрят в екипа безпроблемно! Има по-голяма вероятност служителите да изберат да работят за тази компания, която предлага по-иновативни и модерни начини за комуникация с клиенти!

ФУНКЦИОНАЛНОСТИ:

 1. Брандируем уиджет за AI чатбот на сайта (със своя лендинг страница, подомейн и хостинг – ако нямате сайт!).
 2. Възможности за продажби и други, чрез:
 • Линк или QR код за насочване на потребителя от където и да било към елемент в бота (форма или информационна секция),
 • Бутон с линк към резервационна или CRM система – като например, към Fitsys
 • Бутон с линк към .pdf, видео или друг източник на информация или лийд генератор онлайн,
 • Бутон към форма за запитване, поръчка и др. с изпращане на събраната информация към имейл на бизнеса,
 • Промоции и специални оферти в съдържанието
 1. Създаване на продажбени фунии в бота.
 2. Събиране на клиентска информация чрез форми, и статистики за поведение.
 3. Можете да представите продуктите и услугите си по интересен и иновативен начин.
 4. Като дигитален служител в компанията, AI чатботът може да побере повече информация за самия бизнес от неговия сайт – чрез разговорния изкуствен интелект, чрез различните карусели с карти, бутони с препратки към линкове на външни източници и информационни материали!
 5. AI чатботът може да е на много езици.
 6. Насочване на клиентите към прецизна информация в чатбота от където и да било офлайн или офлайн с1 кликане или 1 сканиране. Чрез споделянето на линк онлайн или QR-код към конкретна информационна секция или форма за поръчка от вашия салон, магазин или друг обект! Насочвайте потребителите към конкретно място в бота и на сайта от където и да било: постове в социалните медии, месинджъри, имейли, СМС, брошури, флаери, банери, постери, визитки, опаковки и други.
 7. Опция за СМС нотификация към служител за получена заявка
 8. Възможност за създаване на красиви QR кодове
 9. Опция за автоматичен превод на съдържанието на чатбота за бързо и лесно създаване на двуезичен чатбот.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ОТСТЪПКИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА АМК:

Представете си, че разполагате с дигитален асистент, който може да бъде на разположение 24 /7, да предлага персонализирани препоръки и да опростява и автоматизира записването на часове. Чатботовете с изкуствен интелект могат да улеснят собствениците на салони за красота, като повишат удовлетвореността на клиентите и рационализират бизнес операциите. Сега това е лесно и достъпно с платформата Umni.bg.

Предлагаме безплатно обучение как сами да си направите и поддържате своя умен чатбот. Отделете 60 минути и ще сте с години пред своята конкуренция с умения и знания по използването на тази технология – от създаването до промотирането на чатбота.

Предлагаме интеграция на чатбот на сайта на бизнеса с Fitsys – решение за управление на клиники по естетична дерматология, салони за красота, спортни клубове, йога и уелнес пространства, и други. Интеграцията е изцяло автоматизирана между чатбота от нашата платформа и Fitsys, и позволява на клиентите ви да направят резервация за услуга чрез чатбота бързо и лесно, по всяко време на денонощието – сами и директно в календара ви във Fitsys.

След избиране на процедурата, за която клиентът иска да запише час, чатботът му предлага възможност за избор на дата и показва всички свободни часове за съответната процедура, за да направи своята резервация.

Получавате:

Безплатно активиране на интеграция с Fitsys и един месец безплатен абонамент за чатбот в Umni.bg. Ако платите предварително таксата за 1 година, ще получите допълнително намаление от 10%.

Вижте резултатите на чатбота на студио за красота и естетични процедури Beauty Point, кейс-стъди: https://umni.bg/bg/case-studies/chatbot-case-study-beauty-salon

“Защо имам чатбот за своя салон от 2020 г. и как ни помага?”, отговорът на тези и други въпроси, свързани с използването на чатбот за салон за красота, ще научите в интервюто с Десислава Деспотова, собственик на студио за красота Beauty Point:    https://umni.bg/bg/customers-interviews/a-chatbot-in-a-beauty-salon-this-is-the-future/

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]