UMNI.BG: AI чатбот на вашия сайт

Интеграция с Fitsys

За клиентите на Fitsys платформата Umni.bg предоставя безплатно активиране на интеграцията и един месец безплатен абонамент за чатбот.

Безкодовата платформа за чатботове с изкуствен интелект Umni.bg предлага интеграция на чатбот на сайта на бизнеса с Fitsys, интегрирано решение за управление на клиники за естетична дерматология, салони за красота, клубове за спорт, йога и уелнес. Интеграцията е изцяло автоматизирана между чатбота от Umni.bg и Fitsys, което позволява на клиента да се самообслужва и да направи резервация за услуга чрез чатбота бързо и лесно по всяко време директно в календара във Fitsys.

След избиране на процедурата, за която клиентът иска да запише час, чатботът му предлага възможност за избор на дата и показва всички свободни часове за съответната процедура, за да направи резервация.

AI чатботът на сайта на бизнеса разполага с множество функционалности, които го правят успешен инструмент за маркетинг, продажби и клиентска поддръжка.

Клиентите могат да достъпят конкретна информация или форма в чатбота, като формата за резервация на услуга във Fitsys, с 1 кликване на линк или сканиране на QR код от където и да е – постове в социалните медии, имейл маркетинг, месинджъри, СМСи, банери, флаери, картички, стикери, визитки и други.

Отговорите на клиентските въпроси, подадени от разговорния модул на чатбота (разговорен изкуствен интелект) могат да препратят потребителя автоматично към информационна секция или към формата за резервация, което надгражда значително клиентското преживяване и често има Wow-ефект. Така комуникацията с потребителите е не само незабавна и персонализирана, но и съкращава пътеката на потребителя от въпрос до резервация на услуга.

Вътрешни линкове от елементи на сайта (дума, текст или изображение) също могат да отворят на секундата конкретно съдържание в чатбота, включително формата за резервация на услуга, с което надграждат сайта на бизнеса и го правят по-интерактивен и богат на информация.

Друга полза от такава интеграция на чатбота на сайта на бизнеса с Fitsys е бързото обслужване на клиентите – нощни птици (в България те са 35% до 45% от потребителите, комуникиращи с чатботове), и навременното обслужване на клиенти през празнични и почивни дни, и в натоварени периоди, когато персоналът е зает.

На платформата на Umni.bg екипът на бизнес от която и да е индустрия може да създаде, управлява и развива сам, без технически знания и умения, чатбот с или без разговорен изкуствен интелект или умен гласов бот, включително с гласова асистенция на български.

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]