Асoциация на козметиците в България - АКБ

Асoциация на козметиците в България - АКБ

АСОЦИАЦИЯ НА КОЗМЕТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ е неправителствена организация с нестопанска цел, създаденa през януари 2020 г. от козметици за козметици.

Основните ни цели са обединяване, защитаване и оказване подкрепа на всички козметици в България, които искат да работят отговорно и спокойно, спазвайки законите на страната, създаване на възможности за улеснено повишаване квалификацията на работещите козметици и предприемане на действия за подобряване на законодателната практика в тази област.

Ще работим за утвърждаване на професията „Козметик“, създаване и поддържане на добра комуникация между Центровете за професионално обучение (ЦПО) и АКБ, регулиране на индустрията за красота с цел защита на обществото, издигане имиджа на професионалистите, както и внедряването на световни и европейски стандарти на козметичния и естетичен пазар в България при съхраняване на нашата идентичност и изконни традиции.

В АКБ знаещите и можещите ще подадат ръка на начинаещите. Ще им споделят знания и опит, защото клиентите стават все по-взискателни и информирани. АКБ ще се стреми информацията за добрите практики да достига до по-голям брой потребители на козметични услуги.

Ние организираме и провеждаме събития и дискусионни форуми за решаване на актуалните проблеми в козметичния бранш.

Вярваме, че само чрез събирането ни в такава браншова организация, можем да издигнем имиджа на професионалистите. Всеки колега е важен и има право на глас в обсъждането и решаването на въпросите касаещи козметичния бранш в България.

Защото това е нашият свят и ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

С уважение: Татяна Викторова
Председател на АКБ

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]