GLOWCEUTICALS България

GLOWCEUTICALS България

Какво е това, което в последните години спечели стотици лоялни клиенти на Glowceuticals в днешния пренаситен пазар?

Водени от желанието да осигурят на партньорите си безапелационно качество, Glowceuticals постоянно се усъвършенстват и категорично се въздържат от съставки, които могат да са опасни за здравето.

Козметичните  продукти на Glowceuticals са произведени в Германия от екип дерматолози, химици и експерти от индустрията, които гарантират, че формулите, които се използват са чисти, ефективни и отговарят на най-модерните научни стандарти.

🌿 Природата и науката – два свята, които обикновено не поставяме под един знаменател. Но когато става въпрос за грижа за кожата, става ясно колко важна е синергията от двете.

🌺 Много растения съдържат мощни активни съставки, които могат да имат силно благотворно въздействие върху кожата. Не напразно се казва: за всяка болка си има билка. Въпреки това растителните субстанции не винаги са достатъчни, за да отговорят на високите изисквания на клиентите. Особено щом стане дума за проблемна кожа или anti-aging границите стават ясно видими.

🔬Това е моментът, в който науката влиза в действие. Като използват най-модерните методи за анализ и биотехнологични разработки, Glowceuticals могат умело да разширят тези граници.

🌱 Резултатите са впечатляващи: именно чрез комбинацията от натурални съставки, подбрани в името на чистотата и безопасността, и най-съвременните научни открития се създават козметични продукти с най-висок ефект и перфектна съвместимост с кожата.

Glowceuticals използват силни естествени източници като аюрведични лечебни растения, ценни масла, екстракт от кора от върба или вторични растителни вещества от соя и ямс и ги комбинират със съвременни формули с активни съставки, направени от аминокиселини и биомиметични пептиди, които са от съществено значение за устойчиво подобрена структура на кожата. Използването на тези формули с активни съставки гарантира, че техните продукти постигат много по-дълбоки и дълготрайни ефекти.

Специалното при тяхната модулна система за поддръжка е избрана DMS основа. Тази биоидентична липидна формула позволява дълбоко проникване в кожата и компенсиране на недостатъци, както и запълване на празнините в липидния двоен слой. Тази система работи без изкуствени емулгатори, като конвенционалните емулсии на водна / маслена основа. Предимството: Продуктите се понасят по-лесно и специалните липиди действат и като активен усилвател, като транспортират активните съставки до мястото, където са необходими. От друга страна, този дълбок ефект се поддържа от нискомолекулни съставки и комбинация от различни фракции на хиалуронова киселина.

Продуктите на Glowceuticals са:

  • Веган – без никакви животински съставки
  • Чисти – без парабени, емулгатори, минерални масла/парафини, изкуствени оцветители и ароматизатори, причиняващи алергии
  • Умни – толерантни към кожата и с оптимално усвояване, благодарение на естествените си съставки
  • Ефективни – гарантирано подобряват състоянието на кожата, благодарение на специалните формули с активни съставки
  • Индивидуални – съобразени с характерните изисквания на всеки тип кожа

Козметичната линия на Glowceuticals е изградена с мисъл и стремеж към устойчивост във всяко едно отношение. Неслучайно са удостоени с наградата на Global Excellence Awards за най-добър дерматологичен производител в Европа за 2021 г.

Отделно от всички технологични предимства тяхната дерматологична козметика може да се закупи САМО от професионалисти, а не от крайни клиенти. Защо?
Защото Glowceuticals подкрепят мотивираните професионалисти да изградят отлично know-how , да постигнат максимални резултати в сферата си на дейност и лоялни клиенти в дългосрочен план.

Искате ли да разберете повече за Вашите предимства в тяхната shop in shop система? Свържете се с тях и те ще отговорят на всичките Ви въпроси!
Glowceuticals България,
моб: 0878 46 8008
https://glowceuticals.bg/
https://www.facebook.com/Glowceuticals.bg

Възползвайте се сега от Вашия промоционален код по време на Международната Бюти Конференция  GLOWConference2023 като се обадете на: 0878 46 8008

GLOWCEUTICALS България

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]