Smart Lady – кратко представяне

Smart Lady – кратко представяне

В рамките на Международната бюти конференция 2023 беше представеба специално създадената от Първа инвестиционна банка програма в подкрепа на жените предприемачи – Smart Lady.

Тя съчетава не само атрактивни възможности за кредитиране за дами със стратиращ или развиващ се бизнес, но включва и редица други финансови и нефинансови решения за осигуряване на подкрепа, сигурност и спокойствие.

Smart Lady предоставя и възможността чрез семинари и срещи участничките в нея да надграждат своите умения и да намират съмишленици, от които да черпят вдъхновение и кураж, а защо не – и да създават нови приятелства.

Неотдавна към програмата бе създаден и фондът Sustainable Lady за подкрепа на иновативни зелени старт-ъп проекти именно на български жени предприемачи. Той дава възможност за подпомагане на интелигентни решения за борба с климатичните промени, замърсяването и опазването на природното богатство. След специален конкурс в края на 2021 г. първите два от тях – платформата „Sofia2Go” , насочена към решаването на проблема с разхищаването на храна и  „Елиан Дженерейшън Варна” ЕООД – първият еко френдли бар във Варна, създаден още през 2015 г., спечелиха финансиране в общ размер от 10 000 лева.

Smart Lady – кратко представяне

В рамките на Международната бюти конференция на 21 и 22 февруари посетителите имаха възможността да се срещнат на живо с представители на програмата на Fibank, които да разкажат повече за нейната същност и предимства, както и да отговорят на всички въпроси. Fibank и програмата Smart Lady можеше да бъдат открити на специално създаден за целта щанд.

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]