Международна бюти конференция 2022

Международна бюти конференция 2022

Международна бюти конференция събра в София едни от най-големите световни имена в сферата на здравето и красотата

На 21 и 22 юни, международни специалисти от бюти индустрията се събраха в Гранд Хотел Милениум София. Поводът – първата за България Международна бюти конференция 2022.

Събитието успя да надмине очакванията на аудиторията и завърши с обещание за второ издание от страна на организаторите през февруари. По време на конференцията се проведоха много демонстрации, презентации и обучителни класове. Десетки изложители се включиха, за да представят различни иновации, апаратура, техники и продукти, грижещи се за здравето и красотата. Сред световните имена, които се качиха на сцената, в бална зала Милениум Гранд, са Антъни Уитакър, професор д-р Пиер Антонио Бачи и д-р Шарбел Аби Шахин. Те споделиха ценни съвети и разказаха за най-новите тенденции в козметичния бранш.

“Щастлив съм да бъда лектор на Международна бюти конференция! Благодаря на организаторите за поканата и перфектната организация!”, сподели професор д-р Пиер Антонио Бачи и добави: “Светът не беше подготвен за Пандемията. Ковид промени нашия живот. Въпреки това, след него, бюти индустрия е в своя “БУМ”, защото сега и мъжете, и жените, стигат до извода, че красотата вдига стойността и качеството на живот във всяко едно отношение.”

Конференцията е организирана от АМК – Асоциация на медицинските козметици в България. Тяна Пресолска, председател на Асоциацията, споделя, че идеята за събитието се е зародила отдавна, по примера на международните форуми, където специалисти от цял свят обменят опит и споделят знания. “Решихме да направим Международна бюти конференция, която да бъде своеобразен балкански форум, където специалисти от България и съседните страни да се докоснат до световно известни лекари, преподаватели в университети и специалисти oт най-високо ниво. Важно е да се усъвършенстваме и да бъдем професионалистите, които българският клиент заслужава. Защото красотата не е просто суета и медицинският козметик на, първо място, се грижи за здравето на своя клиент.”

На конференцията присъстваха както медицински козметици, собственици и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, така и производители, доставчици, дистрибутори. Организаторите вярват, че различните специалисти в индустрията трябва да се подкрепят и да работят заедно за една обща цел. “Нужна е добра синергия между различните професионалисти в бранша. Само когато я има, можем да предоставим качествена услуга и клиентът наистина да бъде на първо място.”, добавя Тяна Пресолска.

Програмата на конференцията беше разделена в два дни. Първият акцентира върху разнообразни лекции, демонстрации и обучителни класове, които запознаха аудиторията с реални и работещи решения от практиката. През втория ден гостите имаха шанса да се докоснат до знанията и опита на Антъни Уитакър, чиито лекции бяха фокусирани върху развитието и утвърждаването на бизнеса. Той сподели с гостите на конференцията конкретни практически стъпки, които ще им помогнат в постигането на високи резултати в бюти индустрията.

Важен акцент от цялостната програма на Международна бюти конференция 2022 беше бляскавата галавечеря. Гостите се насладиха на изпълнението на певицата Веси Бонева, забавляваха се в компанията на илюзиониста Венсан и подкрепиха фондация Emprove в тяхната мисия за превенция на домашното насилие над жени, участвайки в благотворителна томбола под надслов: “Красотата НЕ изисква жертви”.

“Целта на събитието е специалистите в бранша да си тръгнат от конференцията със знания, които да могат веднага да приложат в работата си. Въпреки че форматът се проведе в два работни дни – понеделник и вторник, конференцията пожъна голям успех!”, споделя Десислава Авджиева от Alternative Advertising, организатор на събитието на АМК.

”Смятам, че такъв тип събития са ключа към успеха в бюти индустрията. Човек трябва постоянно да търси развитие и да бъде иновативен!”, споделя гост на конференция. Много от специалистите са отказали часове на клиенти, за да освободят графика си, но споделиха, че не чувстват това като загуба на средства, а напротив! Защото през тези два дни са успели да разширят не само мрежата си от контакти, но и кръгозора си и да придобият яснота за бъдещето развитие на бизнеса си!

Оценете сега!
[Общо: 0 Средно: 0]